”King Kong” din Vâlcea, învins în Gala iFight Heroes 7 – A avut mâna fracturată în prima repriză

Gala iFight Heroes 7 s-a desfășurat vineri seară, în Sala Sporturilor Traian, în prezența a 2000 de spectatori.

Amatorii luptelor au avut ocazia să vadă pe viu, în Sala Traian, nouă meciuri deosebit de interesante, în cuşcă intrând și vâlceanul Radu Zarioiu (29 ani), cu o ascensiune impresionantă la profesioniști în anul trecut.

Neînvins în precedentele patru lupte la profesioniști, Radu Zarioiu s-a luptat acasă, la Rm. Vâlcea, cu israelianul Rafael Aronov, într-un meci pentru titul Heroes la categoria mijlocie, 80 kg. Israelianul face parte din forțele speciale și are deja o centură de campion în palmares. Israelianul Aronov și Zarioiu au făcut unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din istoria galelor Heroes!  Și-au împărţit pumni şi picioare, iar loviturile lui Zarioiu, mai bun în prima rundă, au ridicat publicul în picioare. Aronov a acuzat două lovituri sub centură şi a fost huiduit copios de fanii din Sala Traian.

Din păcate, cu mâna fracturată încă din prima repriză, Radu Zarioiu a pierdut lupta pentru titlul Heroes la categoria mijlocie, cedând în repriza secundă, prin tehnic knockout, după ce a fost pus la podea. Rafael Aronov s-a năpustit asupra lui şi a reuşit o serie de lovituri devastatoare, iar arbitrul a fost nevoit să pună capăt luptei şi să-i acorde victoria israelianului.

King Kong: ”Voi reveni mai puternic”

După înfrângerea dureroasă suferită acasă, Radu Zarioiu promite să revină în cușcă și mai puternic. ”Eșecul de vineri nu mă definește, ci mă motivează! Câteodată, viața ne testează în cele mai neașteptate moduri, iar vineri a fost una dintre acele zile. Am suferit o înfrângere, dar nu pot să vă mulțumesc suficient pentru susținerea voastră necondiționată. În prima repriză, am demonstrat că nimic nu mă poate opri, dar a venit cu un preț amar. Mi-am fracturat mâna stângă, dar asta nu m-a oprit să lupt mai departe. Speram că pot să îmi depășesc durerea și să continui în repriza a doua! Totuși, am învățat că lupta nu este întotdeauna doar în ring, ci și în inimile noastre. Ați fost sursa mea de inspirație și de motivație! A fost o zi grea pentru mine. Cu toate acestea, vreau sa mulțumesc întregii mele echipe si vouă, oameni minunați, pentru ca ați fost alături de mine în această călătorie. Voi reveni mai puternic, cu mâna vindecată și cu o sete de victorie mai mare ca niciodată. Vă mulțumesc pentru susținerea voastră necondiționată și pentru toate mesajele voastre pline de încurajare. Sunteți sursa mea de inspirație si vă promit că nu voi renunța niciodată la visul meu” a anunțat Radu Zarioiu.

Sportivul vâlcean a început cu lupte greco-romane la vârsta de 8 ani și a ajuns în lotul national la acest sport. ”Era un singur campionat national pe an, prea puțin, simțeam nevoia de presiune, competiții, adversari și asta m-a făcut să mă mut la kempo, la 19 ani. Primul meci de amatori l-am avut în 2017. Am un staff foarte puternic, contează mult, eu mereu ascult ce mi se transmite de la colț” a mai spus Radu Zarioiu. ”King Kong” are la Rm. Vâlcea și o academie de MMA, kick box și muay thay, cu peste 100 de copii, antrenați de el, Andrei Sîrbu și Nicolae Adam.

Andrei Sîrbu a debutat cu succes la profesioniști chiar la el acasă, la Vâlcea. Tânărul luptător de la Academia Radu Zarioiu are deja mai multe victorii la amatori și a câștigat în runda a doua prin tehnic knockout lupta cu Alexandru Mustățea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *