SCM Rm. Vâlcea și-a aflat adversarii din cupă – Reîntâlnire cu Rapid Buzescu

Nou promovată în Liga 3 și câștigătoare a fazei județene a cupei, SCM Rm. Vâlcea și-a aflat și adversarele din faza regională a Cupei României Betano, ediția 2023-2024.

Echipa pregătită de Gabi Mangalagiu a fost repartizată în urma tragerii la sorți pe criterii geografice Regiunea 5 – Grupa 1 alături de Speed Academy Pitești (Argeș) și Rapid Buzescu (Teleorman). Conform programării FRF, SCM va juca două jocuri, pe 15 iulie, în Zăvoi, cu Speed Academy Pitești și pe 19 iulie, în deplasare, cu Rapid Buzescu.

Cum se cunoaște, SCM a promovat la Liga 3 după ce eliminat la baraje pe Rapid Buzescu, printr-o dublă victorie, 2-0 în deplasare și 4-1 acasă. Câștigătoarea grupei 1 va găzdui pe 22 iulie finala Regiunii 5 și va întâlni câștigătoarea grupei 2 din care fac parte Avântul Pielești (Dolj), Roberto Ziduri (Dâmbovița) și IRIS Nicolae Titulescu (Olt). Așadar, trupa lui Mangalagiu are șanse bune să joace finala în Zăvoi și să meargă mai departe în cupă.

SCM Rm. Vâlcea pare a fi cea mai puternică echipă pe care județul nostru o va avea sezonul viitor la Liga 3 și poate fi una dintre candidate în lupta pentru promovare.

Peste 400 de copii cu vârsta între 5 și 19 ani sunt instruiți gratuit de 6 antrenori calificați, în cadrul Centrului de copii și juniori al SCM Rm. Vâlcea și activează în toate competițiile organizate de FRF și AJF Vâlcea, la toate categoriile de vârstă. Mai mult, 208 dintre acești copii au vârstă mai mică de 12 ani. Sport Club Municipal Rm. Vâlcea este singura academie de fotbal din județul de Vâlcea, care este clasificată de Federația Română de Fotbal. Echipa de fotbal seniori SCM Râmnicu Vâlcea a fost înființată în vara anului 2022 și înscrisă în campionatul județean Liga a IV-a.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *