Elevii de la Liceul „Gheorghe Surdu” Brezoi, campioni naționali la concursul „Prietenii Pompierilor”

Etapa naţională a concursului cercurilor tehnico-aplicative de elevi „Prietenii Pompierilor” s-a desfăşurat în municipiul Râmnicu Vâlcea, în perioada 3 iulie – 7 iulie, cu sprijinul Ministerului Educației Naționale, Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea și Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, prin Inspectoratul pentru Situații de Urgență „General Magheru” al Județului Vâlcea.

La fel ca la etapă locală, Liceul „Gheorghe Surdu” Brezoi a obținut rezultate remarcabile în competiție, sub îndrumarea celor doi antrenori, Dobrin Ion și Dobrin Marcela.

După concurs, pe Stadionul Municipal Râmnicu Vâlcea, a avut loc festivitatea de premiere în prezența oficialităților locale și a unui număr însemnat de susținători entuziaști din localitățile participanților. La finalul centralizării rezultatelor, s-a stabilit clasamentul final al competiției.

Echipa de fete a Liceului „Gheorghe Surdu” Brezoi a obținut locul I, urmată de echipa de fete de la Palatul Copiilor Satu Mare pe locul II și echipa de fete de la Școala Gimnazială „Prof. Ghe. Dumitreasa” Girov pe locul III.

În competiția băieților/mixt, Liceul „Gheorghe Surdu” Brezoi a ocupat din nou locul I, în timp ce Școala Gimnazială „Prof. Ghe. Dumitreasa” Girov s-a clasat pe locul II, iar Liceul Teoretic German „Johann Ettinger” Satu Mare a obținut locul III.

Adresăm felicitări tuturor participanților, care au surprins prin devotament, dăruire, implicare, spirit de echipă și fairplay, dar și coordonatorilor loturilor, care i-au sprijinit, motivat și încurajat! Totodată, mulțumim arbitrilor pentru profesionalism, dedicare și corectitudine!

ISU Vâlcea

Primăria orașului Râmnicu Vâlcea a acordat de la bugetul local 21.000 de lei pentru premiile elevilor care au participat. Pentru locul I, s-au acordat 20 de premii, fiecare în valoare de 400 lei. Pentru locul II, s-au acordat 20 de premii în valoare de 300 lei și pentru locul III s-au acordat 20 de premii în valoare de 200 lei pentru fiecare.

Și profesorii îndrumători au primit premii în bani, în valoare de 300 lei fiecare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *