Primarul comunei Scundu, Mihai Blejan, vă invită să fiți prezenți duminică, 20 august, când în localitate se va sărbători Ziua Comunei Scundu

În această zi specială, locuitorii comunei Scundu sunt așteptați să participe la evenimentul dedicat acestei sărbători, care va avea loc duminică, 20 august 2023. Primarul Mihăiță Blejan și echipa sa depun toate eforturile pentru ca această zi să fie cât mai reușită și pentru ca locuitorii să se bucure din plin de această ocazie.

Administrația locală a pregătit un program inedit, menit să adune comunitatea într-un spirit de sărbătoare. Programul va cuprinde activități pentru toate vârstele, iar evenimentul va găzdui participanți variind de la copiii școlilor din Scundu, până la ansambluri folclorice din comunele învecinate și artiști deja consacrați din zonă.

De asemenea, se vor alătura evenimentului și personalități din viața politică și administrativă a județului.

Primarul Mihai Blejan a explicat că a stabilit ca ziua localității să fie sărbătorită în fiecare an, în prima duminică după Sfânta Marie Mare.

 Festivitățile vor avea loc pe stadionul din localitate, iar pe scena amenajată vor urca cu bucurie copiii din Scundu, care pregătesc un program artistic frumos și original. Alături de ei, vor susține recitaluri și formații de muzică populară din zonă. Invitații speciali vor include reprezentanți din instituțiile județene cu care comuna colaborează, primari din zonele învecinate, consilieri locali, precum și prieteni ai comunității din Scundu.

Primarul a exprimat speranța că evenimentul va fi un succes și că cetățenii vor fi mulțumiți de programul pregătit pentru Ziua Comunei. Astfel, toți locuitorii comunei și nu numai sunt așteptați la „Ziua Comunei Scundu”, un eveniment care va aduce numeroase surprize plăcute pentru toți cei prezenți.

În plus față de muzică și distracție, evenimentul va oferi o varietate de opțiuni culinare, de la grătare cu mici până la comercianți de bere rece și sucuri răcoritoare, tarabe cu diverse chilipiruri și multe altele. Aceasta va fi o zi în care comunitatea locală se va reuni pentru a celebra împreună și pentru a crea amintiri plăcute într-un cadru festiv și prietenos.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *