Virgil Pîrvulescu spune că a găsit soluția prin care se poate impune ca viceprimar, contrar dorințelor lui Gutău

După evenimentul de la We Love Music Festival, în care subiectul controversat a fost reprezentat de delimitarea publicului cu garduri, viceprimarul liberal Virgil Pîrvulescu transmite un mesaj politic adresat locuitorilor din Râmnicu Vâlcea.

În acest mesaj vorbește despre momentele în care primarul face greșeli și viceprimarul îl taxează prin atragerea atenției locuitorilor din oraș. Desigur, recunoaște că este mai mult „cancan”, dar motivează ideea spunând că este una dintre metodele indirecte prin care își poate face treaba ca viceprimar, neavând atribuții.

Una dintre strategiile pe care le am este aceea de a urmări tot ce face greșit și să 𝒂𝒕𝒓𝒂𝒈 𝒂𝒕𝒆𝒏𝒕̦𝒊𝒂 𝒑𝒖𝒃𝒍𝒊𝒄, iar prin această strategie, pe care unii o consideră ceartă sau cancan, am ajuns să fac multe lucruri indirect. Atrăgând atenția atât public pe Facebook, dar și în şedinţele de Consiliu Local, 𝒑𝒓𝒊𝒎𝒂𝒓𝒖𝒍 𝒂 𝒇𝒐𝒔𝒕 𝒏𝒆𝒗𝒐𝒊𝒕 să facă pași în spate și de multe ori să repare lucrurile pe care le-am semnalat eu pe Facebook. Astfel, indirect, 𝒆𝒖 𝒊̂𝒎𝒊 𝒇𝒂𝒄 𝒕𝒓𝒆𝒂𝒃𝒂!

Aş vrea să nu mai comparaţi evenimentele private cu cele din bani publici. Atunci când vorbim de evenimente sportive de tipul meciurilor de fotbal nu vine primăria să plătescă unor firme private miliarde din 𝒃𝒂𝒏𝒊𝒊 𝒄𝒐𝒏𝒕𝒓𝒊𝒃𝒖𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒑𝒍𝒂̆𝒕𝒆𝒔𝒄 𝒑𝒂𝒓𝒄𝒂̆𝒓𝒊 𝒄𝒂̆ 𝒔𝒕𝒂𝒖 5 𝒎𝒊𝒏𝒖𝒕𝒆 𝒔𝒂̆ 𝒊̂𝒔̦𝒊 𝒄𝒖𝒎𝒑𝒆𝒓𝒆 𝒐 𝒑𝒂̂𝒊𝒏𝒆. Nu mai încercaţi să îi luați apărarea lui Gutău pentru că aveți pe conştiinţă un oraș băgat în faliment! Evenimentele private sunt făcute cu bilete VIP și multe altele, dar când tu, cetățean al orașului, plătitor de atâtea taxe şi impozite, ajungi să plătești la un eveniment sponsorizat în mare parte de primărie, înseamnă că am ajuns guşterii acestui oraș. Vă rog să vă gândiți până să îi luați apărarea celui care dă locuri de muncă doar celor care îl votează.

A declarat într-un comunicat viceprimarul liberal din Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu.

Pîrvulescu mai spune că această metodă reprezintă soluția pe care a folosit-o lucrând într-un mediu ostil, implicit zona de administrare a orașului Râmnicu Vâlcea. Acesta mai vorbește despre faptul că Mircia Gutău, primarul orașului Râmnicu Vâlcea, nu ar dori ca liberalul să iasă în față, având de pierdut electorat prin acest fel.

Mesajul lui Virgil Pîrvulescu este țintit către publicul din Râmnicu Vâlcea, reprezentând aproape clar intenția de promovare pentru alegerile de anul viitor. Campaniile electorale au început în toată țara, iar fiecare pretendent trebuie să se impună într-un fel unic pentru a câștiga încrederea votanților.

Am găsit soluția asta ca să nu stau pe margine, mai ales că 𝒑𝒓𝒊𝒎𝒂𝒓𝒖𝒍 𝒏𝒖 𝒅𝒐𝒓𝒆𝒔̦𝒕𝒆 𝒄𝒂 𝒆𝒖 𝒔𝒂̆ 𝒊𝒆𝒔 𝒊̂𝒏 𝒇𝒂𝒕̧𝒂̆ cu ceva făcut. Aceasta este o variantă prin care eu să pot ajuta cetățenii. Primarul aruncă mereu fumigena cum că știu doar să critic şi nu fac nimic. Dar dacă nu critici și nu ai discuții în contradictoriu nu există evoluție, doar involuție!

Am vrut să clarific acest aspect și să arăt faptul că 𝒔𝒖𝒏𝒕 𝒐 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒂𝒏𝒂̆ 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒈𝒂̆𝒔𝒆𝒔̧𝒕𝒆 𝒔𝒐𝒍𝒖𝒕̧𝒊𝒊 𝒄𝒉𝒊𝒂𝒓 𝒔̧𝒊 𝒊̂𝒏 𝒄𝒐𝒏𝒅𝒊𝒕̧𝒊𝒊 𝒐𝒔𝒕𝒊𝒍𝒆, iar din funcția de primar orașul nostru va ajunge în top cele mai bogate din ţară pentru că eu nu lucrez cu yesmeni. Eu îmi iau echipă care să ajute la reducerea taxelor și crearea de locuri de muncă bine plătite!

În zilele următoare voi veni cu explicaţii concrete şi cum aş face eu lucrurile să fie bine pentru comunitatea noastră, dar şi pentru turişti. Dacă aş expune toate lucrurile, actualul primar nu are echipa pregătită pentru a le implementa şi nici nu acceptă persoane care pot aduce un plus de valoare comunităţii. El acceptă doar oameni care să execute ordinele lui şi prin ceea ce face să poată avea un beneficiu personal.

A declarat într-un comunicat viceprimarul liberal din Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *