Primăria și Consiliul Local Bălcești organizează și în acest an, în perioada 26 și 27 august 2023, „Zilele Orașului Bălcești”

Zilele orașului Bălcești 

Potrivit primarului orașului Bălcești, Constantin Aleca, în cadrul acestui eveniment va fi organizat un program artistic de înaltă ținută, în care folclorul și muzica ușoară își vor găsi un corespondent în așteptările locuitorilor. Astfel, pe scenă vor fi prezenți artiști valoroși ai comunităților locale din zona de sud a județului Vâlcea, alături de nume sonore ale scenei artistice muzicale din România.

Cu acest prilej, Primăria Bălcești invită întreaga comunitate din sudul județului Vâlcea să se bucure de două zile de cultură și divertisment în perioada 26 și 27 august 2023, cu ocazia Zilelor orașului. În cadrul acestor zile vor avea loc o serie de evenimente culturale, recreative, culinare și artistice:

„Vă invităm să participați în număr cât mai mare la ‘Zilele orașului Bălcești’, fie că sunteți sau nu locuitori ai orașului nostru. Participarea la această serie de evenimente artistice este binevenită pentru toți cei care doresc să se bucure de această sărbătoare tradițională a comunității noastre. Vă promitem că veți rămâne cu amintiri frumoase!”, a declarat primarul orașului Bălcești, Constantin Aleca.

Citește si : Spital cu fonduri europene in Bălcești

Zilele Orașului Bălcești sunt cea mai așteptată sărbătoare a tuturor cetățenilor din această zonă a județului Vâlcea.

În cele două zile de distracție, toți cei prezenți la eveniment vor putea bucura de o gamă variată de activități, începând de la terase cu preparate tradiționale precum mici și bere, tarabe cu porumb fiert, vată pe băț și celebrul colac secuiesc. De asemenea, va fi amenajat un parc de joacă dedicat copiilor, iar pentru a satisface gusturile diverse ale participanților, vor răsuna acorduri de muzică variată, inclusiv muzică populară interpretată de artiști consacrați.

Prima seară artistică din cadrul „Zilelor orașului Bălcești” va fi organizată sâmbătă, pe 26 august 2023, începând cu ora 15:00, într-un spectacol special dedicat folclorului. Pe scena evenimentului vor urca rapsozi populari de mare valoare, printre care se numără Marcela Fota, Alina Lăcătușu și Nicolae Datcu.

Pentru cea de-a doua zi din cadrul „Zilelor orașului Bălcești”, organizatorii au pregătit un alt spectacol folcloric de excepție, unde vor fi prezenți Taraful Iancu Jianu și soliștii Victorița Lăcătușu, Mariana Ionescu Căpitănescu și Andreea Antonescu.

Această sărbătoare se va încheia cu un impresionant foc de artificii, aducând astfel o notă strălucitoare finalului evenimentelor.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *