Memorialul Marius Băluță, un succes – Pugiliștii vâlceni îi calcă pe urme

CS Vâlcea 1924 a organizat în sala de sport a Liceului Sanitar un turneu de box, în memoria fostului antrenor de la Chimia, Marius Băluță.

Marius Băluță a fost un reper în lumea boxului vâlcean, un antrenor implicat, cu zeci de medalii câștigate. În total, la memorial au fost 20 de meciuri, pentru toate categoriile de vârstă și greutate.

Pugiliștii de la CS Chimia și CS Vâlcea 1924, Iustin Iliescu și Ștefan Miclescu au avut evoluții bune. Sportivii sunt antrenați de tânărul antrenor Alexandru Obadă, ”secundul” regretatului Marius Băluță.

Un alt boxer vâlcean, Lucian Sinescu nu a avut șansă, pentru că adversarul său nu s-a mai prezentat. În schimb, Iustin Ilinescu a făcut un meci impecabil cu un adversar puternic din Pitești. ”Din punctul meu de vedere, Ilinescu a făcut cel mai bun meci al lui de până acum și ne pregătim pentru Campionatul Național de cadeți din noiembrie. Vrem să avem rezultate cât mai bune, a fost multă muncă și răsplata vine prin medaliile de aur din ultimul timp. Mulțumim domnului Constantin Rădulescu pentru implicare și pentru premiile acordate” a declarat antrenorul de box Alexandru Obadă.

Săptămâna viitoare este rândul pugilistelor să intre în ring, Andreea Țapu și Lorena Bălan vor boxa la Campionatul Național feminin.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *