Primarul Sorin Vasilache din Olănești lansează proiecte majore de modernizare a infrastructurii locale

La Olănești, primarul Sorin Vasilache intenționează să dea startul lucrărilor de modernizare pe o lungime de 4 kilometri de drum pe străzile Glodeanu, Mihai Eminescu și Comanca, precum și să modernizeze podul peste pârâul Olănești din strada Comanca, în punctul „Stroe”, în toamna acestui an. Finanțarea proiectului este asigurată în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”. Valoarea totală a investiției este de 15.056.877,86 de lei, iar contractul de finanțare este valabil până la data de 31 decembrie 2026. Până la această dată, se preconizează finalizarea obiectivului de investiții și punerea lui în funcțiune, contribuind astfel la îmbunătățirea infrastructurii locale.

De asemenea, va fi modernizată și porțiunea de drum de la Izvorul 24 până la intersecția cu drumul județean 656. Aici, se vor efectua lucrări de asfaltare, betonare, construirea de rigole pentru preluarea apelor pluviale, construirea de podețe și toate celelalte lucrări necesare pentru a asigura o zonă sigură pentru locuitori și turiști.

Este important de menționat că administrația condusă de primarul Sorin Vasilache are în desfășurare și alte trei proiecte majore. Acestea vizează creșterea eficienței energetice la Liceul Tehnologic „Justinian Marina”, la Căminul Cultural din Olănești Sat și la Școala și Grădinița „Dumitru Bădescu” din Olănești Sat, contribuind astfel la dezvoltarea infrastructurii și la îmbunătățirea calității vieții comunității locale.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *