Județul Vâlcea se transformă în pol al voleiului masculin profesionist prin lansarea centrului olimpic

Județul Vâlcea se pregătește să devină un pol al voleiului masculin profesionist, o veste extraordinară pentru sportul local și național. Într-un proiect deosebit de important pentru dezvoltarea sportului în regiune, se va înființa un Centru Olimpic dedicat pregătirii tinerelor talente ale voleiului masculin.

Acest demers reprezintă rezultatul unei colaborări strânse între mai multe entități de prestigiu în domeniul sportului din România, inclusiv Consiliul Județean Vâlcea, CS Vâlcea 1924, Federația Română de Volei și Comitetul Olimpic Sportiv Român.

Principalul scop al acestui parteneriat este acela de a forma și de a perfecționa jucători sub 17 ani, tineri de mare valoare din întreaga țară. Acești tineri promițători vor reprezenta CS Vâlcea 1924 în Divizia a II-a, contribuind astfel la creșterea nivelului voleiului masculin în România.

Inițiatorii acestui proiect au ca obiectiv readucerea performanței în voleiul masculin românesc, o inițiativă de mare importanță pentru dezvoltarea sportului în țară. În acest context, conducerea CJ Vâlcea aduce un sincer omagiu domnului Adin Cojocaru, președintele Federației Române de Volei, pentru implicarea sa și deschiderea de a susține acest proiect în județul Vâlcea:

”După 15 ani de pauză, VOLEIUL masculin profesionist revine în județul Vâlcea! Un nou proiect de mare importanță pentru sportul vâlcean prinde contur.Vom înființa în județul Vâlcea un Centru Olimpic pentru pregătirea tinerelor talente ale voleiului masculin.Acest lucru va fi posibil în urma unei colaborări între Consiliul Județean Vâlcea, CS Vâlcea 1924, Federația Română de Volei și Comitetul Olimpic Sportiv Român.Scopul acestui parteneriat constă în formarea și perfecționarea jucătorilor sub 17 ani de mare valoare din țară. Tinerii vor juca pentru CS Vâlcea 1924 în Divizia a II-a. Prin acest proiect se dorește readucerea performanței în voleiul masculin românesc și îi mulțumesc domnului Adin Cojocaru, președintele Federației Române de Volei, pentru deschiderea de a realiza acest proiect la Vâlcea”, transmite președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu

Cu toții vom  privim cu entuziasm la această inițiativă, care nu numai că va aduce un impuls semnificativ voleiului masculin în România, dar va oferi și tinerilor din Vâlcea și din întreaga țară oportunitatea de a-și dezvolta carierele în acest sport fascinant.

Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum acest Centru Olimpic pentru volei masculin va contribui la creșterea numărului de campioni și la consolidarea poziției României pe harta voleiului mondial.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *