Vâlcea câștigă detașat la Craiova, un meci disputat pe parcursul a două zile!

SCM Râmnicu Vâlcea este lider în Liga Florilor, după succesul clar obținut duminică, la Craiova, 35-29. Echipa lui Bent Dahl are un start de sezon perfect și are punctaj maxim din patru meciuri.

După ce a început sâmbătă, conform programării, partida de handbal feminin SCM Craiova – SCM Rm. Vâlcea a fost întreruptă în minutul 9, la scorul de 5-4, după două pene de curent în sală. Jocul s-a reluat a doua zi, de la scorul și minutul în care a fost întrerupt. Duminică, Craiova s-a desprins la 8-5 și 10-7, după care a Vâlcea a revenit imediat pe tabelă. La pauză, gazdele conduceau, scor 18-17.

Jocul a continuat sub nota echilibrului până în minutul 45, când Vâlcea conducea cu 24-23. În doar trei minute, echipa lui Bent Dahl a marcat patru goluri fără a primi vreunul și s-a desprins decisiv. Nu a mai avut emoții, a condus și la șapte goluri, iar la final s-a impus cu 35-29. Hosu a avut un procentaj excelent între buturi, în timp ce extremele Wolik și Hagman au marcat la foc automat, reușind să facă diferența.

Un succes teribil de important pentru echipa vâlceană, pe terenul unei rivale în lupta pentru cupele europene și care etapa trecută câștigase la Bistrița!

SCM a urcat pe primul loc în clasament, profitând și că marea favorită la titlu, CSM București are un meci amânat. Pentru echipa vâlceană va urma jocul de sâmbătă, 23 septembrie, din Sala Traian, cu HC Zalău.

SCM: Hosu, Kelemen, Neagu – Wolik 11, Hagman 7, Zschocke 6, Ljepoja 3, De Jong 2, Necula 2, Gogîrlă 2, Maidhof 2, Grigore, Oprea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *