Partidul REPER, prezent și în Râmnicu Vâlcea | Dragoș Pîslaru este cofondatorul organizației politice și europarlamentar

Partidul REPER este deschis și cu șanse egale pentru toți cei care se înscriu. Cei cinci fondatori — eurodeputații Ramona Strugariu, Dragoș Pîslaru, Dacian Cioloș, Dragoș Tudorache și Alin Mituța — își asumă inițierea juridică a organizației și își doresc o construcție politică deschisă tuturor cetățenilor cu inițiativă, iar regulile de funcționare, programul politic și statutul final vor fi făcute colaborativ împreună cu membrii organizației.” – Partidul REPER, despre statutul lor ca organizație.

Europarlamentarul Dragoș Pîslaru a fost prezent pe 26 septembrie la Râmnicu Vâlcea pentru a lansa programul naţional REPER & Renew Europe. De asemenea, a transmis celor prezenți intențiile partidului și direcția de ideologie pe care vrea să o transmită românilor în anii ce urmează.

Într-un citat oferit într-un ziar local, Dragoș Pîslaru menționează că echipa REPER este cea mai bine pregătită din punct de vedere al îndeplinirilor la nivelul Parlamentului European.

Avem de departe cea mai robustă echipă ca şi lucruri realizate la nivelul Parlamentului European. Am avut un sondaj în timpul verii care ne plasează aproape de pragul electoral pentru alegerile europarlamentare cel puţin. Suntem acum în consolidare în sensul că vom atinge 30 de filiale judeţene şi speranţa noastră este că terminăm procesul de construcţie al tuturor filialelor judeţene şi în municipiile mari până la sfârşitul lunii octombrie. Şi, da, vom participa în toate tururile de alegeri.

Avem acum o campanie activă de recrutare de persoane competente şi care să corespundă setului nostru de valori, astfel încât atât cu colegii pe care îi avem deja, cât şi cu sprijinul noilor veniţi să putem avea una dintre cele mai bune echipe pentru alegeri. Atâta timp cât indiciile sunt că pentru acest tip de alegeri depăşim pragul pe cont propriu, suntem încrezători că nu este nevoie să mai avem alte alianţe.

A declarat europarlamentarul Dragoș Pîslaru la Râmnicu Vâlcea.

Partidul REPER, prezent și la Râmnicu Vâlcea

Există și câțiva membri în județul Vâlcea care se ocupă de activitățile partidului la nivel local. Recent, aceștia au desfășurat o activitate în parcul Zăvoi pentru a transmite valorile partidului și pentru a discuta cu râmnicenii viziunea lor despre propunerile REPER la nivel național.

Echipați cu voie bună și plini de entuziasm, membrii REPER Vâlcea au ieșit să discute cu cetățenii Râmnicului despre soluțiile și activitățile pe care le propunem atât la nivel local, cât și la nivel național.

Am ancorat roll-up-ul în parcul Zăvoi, parc cu o mare însemnătate, căci în anul 1848 a fost intonat pentru prima dată Imnul Național al României ,,Deșteaptă-te Române”. Purtați de atmosfera parcului Zăvoi, membrii REPER Vâlcea au înaintat si dezbătut diversele sugestii regăsite în Manifestul partidului

A transmis REPER Vâlcea.

Din câte se arată în declarațiile oficiale ale partidului REPER, organizația militează pentru consultări publice obligatorii la orice proiect local sau regional cu o valoare de peste 5% din bugetul anual al localității sau regiunii. De asemenea, aceștia ar propune organizarea unei Convenții care să includă reprezentanți ai tuturor categoriilor sociale, care să dezbată și să stabilească principalele obiective pentru statul român, urmând ca acestea să fie asumate de către principalele autorități publice cu rol decizional.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *