Patru victorii consecutive pentru Horezu. Cornicioiu intră pe final și reușește ”dubla”

Flacăra Horezu s-a impus vineri cu 2-0  la Roșiori și și echipa lui Cătălin Bucă a urcat până pe locul 3 în Seria 6 din Liga 3.

Flacăra Horezu a reușit al patrulea succes consecutiv din campionat, 2-0 în deplasare cu Roșiori  și a devenit o candidată clară la play-off. Echipa pregătită de Cătălin Bucă a dat lovitura la Roșiori în ultimele minute, în care a marcat de două ori prin Albert Cornicioiu, jucător intrat pe teren în minutul 85.

Horezenii au deschis scorul în minutul 90 prin Cornicioiu. În prelungiri, după o pasă a lui Zamura, Cornicioiu  a driblat portarul și a stabilit scorul final, 2-0.

Astfel, olarii au obținut trei puncte mari, pe terenul unei rivale în lupta pentru locurile de play-off. Forma excelentă a echipei horezene, cu patru victorii consecutive o îndreptățește să viseze la play-off, un obiectiv ce părea imposibil în vară, când lotul a fost schimbat în totalitate.

Intrat pe teren la Roșiori în minutul 85, Albert Cornicioiu (21 ani) a reușit o ”dublă” și are 5 goluri în acest sezon pentru Flacăra. Vârful Flacărei speră ca echipa sa să meargă în play-off. ”S-a creat o echipă omogenă, suntem prieteni între noi, ne cunoaștem și asta se vede în rezultate. Sperăm să intrăm în play-off, noi asta ne dorim. Nu mă așteptam să dau două goluri la Roșiori, dar am intrat pe teren să îmi fac treaba și să câștigăm. Mă simt bine la Horezu, sper să fac pasul mai sus pe viitor, vom vedea ce va fi, acum este important să intrăm în play-off, unde am avea meciuri tari” a spus Albert Cornicioiu.

Flacăra este pe locul 3 în serie și speră tot mai mult la play-off, după seria pozitivă din ultimele 4 etape. În ultimele două etape din acest an, olarii joacă în Treapt cu Dăești și Turnu Măgurele.

Jocul integral de la Roșiori poate fi vizionat la următorul link: https://www.facebook.com/infoexprestv.ro/videos/285158007847167

Flacăra: Sporea – Moldovan, Sofianu, Samson, Țăpârlan – Iordache, Mihăilă, Pîrvu – Rotea, Stoenică, Zamura. Au mai intrat: Caralicea, Prunaru, Niculcea, Cornicioiu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *