Elevii de la Școala Gimnazială Bunești, pregătiți pentru siguranță: exercițiu de evacuare sub îndrumarea pompierilor locali

Într-o atmosferă de disciplină și responsabilitate, elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială Bunești au participat activ la un crucial exercițiu de evacuare în caz de incendiu, coordonat cu profesionalism de către pompierii locali.

Demonstrând că sunt bine pregătiți și conștienți de importanța siguranței, copiii școlii Bunești au reacționat prompt în cadrul simulării, evacuându-se într-un mod organizat din clase și deplasându-se la locul de adunare stabilit. Aici, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență au oferit informații valoroase despre prevenirea incendiilor atât acasă, cât și la școală.

Exercițiul a avut un caracter educativ și interactiv, elevii beneficiind de oportunitatea de a-și îmbunătăți cunoștințele și de a înțelege importanța răspunsului adecvat în situații de urgență. Această inițiativă nu doar consolidează măsurile de siguranță în școală, ci și transmite elevilor abilități vitale pentru protecția lor și a celor din jur în situații neprevăzute.

Conducerea Școlii Gimnaziale Bunești a declarat: „Elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială Bunești au participat în aceste zile la un exercițiu de evacuare în caz de incendiu, coordonat de către pompierii din Bunești. Elevii școlii Bunești au demonstrat că dețin cunoștințele necesare, astfel încât în cazul producerii unui eveniment să știe exact cum să se comporte, pentru a fi în siguranță. Aceștia au ieșit din clase în mod organizat și s-au deplasat la locul de adunare, unde reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență le-au vorbit despre cum pot să prevină un incendiu acasă și la școală.”

Școala Gimnazială Bunești continuă să promoveze educația pentru siguranță, oferind elevilor nu doar cunoștințe teoretice, ci și experiențe practice pentru a face față responsabil și eficient în fața oricărui pericol potențial.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *