Proiect excepțional la Școala Gimnazială Galicea : ‘România, te iubim!’

Într-un gest de recunoștință față de istoria țării noastre, un grup de elevi din clasa a V-a de la Școala Gimnazială Galicea au realizat un proiect de excepție sub coordonarea doamnei Creangă Roxana, profesor și consilier școlar.

Proiectul, desfășurat cu pasiune și dedicare, a avut loc în incinta Bibliotecii Publice Galicea, unde tinerii au avut acces la un vast fond de carte, contribuind astfel la culegerea informațiilor necesare. Cu resursele bibliotecii ca ghid, elevii au realizat un proiect complex și informativ despre istoria României, demonstrând că trecutul țării noastre este o sursă bogată de învățăminte.

În cadrul activităților desfășurate, elevii au avut oportunitatea de a viziona un documentar captivant despre Marea Unire, un moment-cheie în istoria națională. De asemenea, au fost învățați să aprecieze și să împărtășească dragostea față de țară prin intermediul muzicii patriotice, care a însoțit fiecare etapă a proiectului.

Acest demers educativ și cultural nu doar încurajează copiii să descopere și să respecte trecutul României, ci și subliniază importanța implicării comunității școlare în promovarea valorilor naționale. Proiectul nu ar fi fost posibil fără dorința elevilor și îndrumarea doamnei Creangă Roxana, care a transformat acest proiect într-o experiență memorabilă pentru fiecare participant.

Școala Gimnazială Galicea, prin această ințiativă, demonstrează că educația nu se oprește doar la băncile școlii, ci se extinde  și în afara orelor contribuind la formarea micuților prin cunoaștere istoria României  .

Prin această inițiativă inovatoare, Școala Gimnazială Galicea dovedește că educația nu este limitată la băncile școlii, ci se extinde și dincolo de orele obișnuite, aducând o contribuție semnificativă la formarea tinerilor prin explorarea istoriei României.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *