Flacăra, învinsă greu la Slatina. Antrenorul Cătălin Bucă: ”Am jucat foarte bine”

Echipa de Liga 3 Flacăra Horezu a pierdut vineri la limită, 0-1 în testul susținut în deplasare cu CSM Slatina, formație are activează în eșalonul secund.

Meciul amical de la Slatina s-a disputat pe terenul secund al bazei sportive 1 Mai. Flacăra a făcut un meci bun și a cedat abia pe final. Unicul gol al meciului a fost marcat de mijlocașul Cristinel Dinu în minutul 86.

Tehnicianul horezenilor, Cătălin Bucă este mulțumit de lotul avut la dispoziție și chiar speră la play-off, deși șansele par mici. ”Am luat gol pe final, când aveam 7 juniori în teren, era pe undeva normal. Am jucat foarte bine, prin minutul 80 au început gazdele să aibă ocazii clare. Ne-am ridicat la nivelul Slatinei prin joc. Din punct de vedere numeric suntem, chiar dacă sunt mulți copii, am încredere că vor putea să facă pasul și ceilalți și să crească precum Zamura, Stoenică și Sofianu. Eu încă sper să prindem play-off-ul, avem 3 meciuri, trebuie să luăm 9 puncte și mi-aș dori să fie 3 echipe vâlcene în play-off” a spus antrenorul Cătălin Bucă.

Au plecat în această iarnă de la Horezu: Cornicioiu, Caralicea, Filip și Niculcea.  Flacăra Horezu a mai înregistrat următoarele rezultate în amicale:  1-7 cu CS Mioveni, 1-2 cu Chindia Târgoviște,  2-3 cu Campionii FC Argeș, 1-2 cu Sparta Râmnicu Vâlcea (Liga 4) și 1-3 cu AFC Muscelul Câmpulung (Liga 3).

Cu trei etape înaintea finalului sezonului regular, olarii sunt pe locul 5, cu trei puncte în spatele Vediței Colonești, echipă care ocupă locul 4, ultimul care duce în play-off.

Flacăra: Sporea – Moldovan, Sofianu, Samson, Prunaru – Stoenică, Pîrvu, Iordache, Mihăilă, Neacșa – Zamura. Au mai jucat: Pasăre, Dobre, V. Matei, Ciortan, Bloțu. Catalinoiu.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *