Primarul Remus Sasu a semnat  contractul pentru modernizarea străzilor din Ocnele Mari

Primarul  Remus Sasu, a anunțat astăzi semnarea contractului pentru finanțarea privind modernizarea și asfaltarea străzilor din Ocnele Mari. Evenimentul a avut loc la București, unde primarul a semnat contractul pentru proiectul de modernizare a 8 kilometri de străzi, care au fost acceptați pentru finanțare la sfârșitul anului precedent.

Pentru a accelera procesul, Primăria Ocnele Mari a demarat deja licitația pentru lucrări și se află în faza finală a acestui proces. Printre străzile care vor beneficia de modernizare se numără Căpșunilor, Abatorului, Cocenești, Valea Bradului, Ștrandului, Buda, Salcâmilor, Merilor, Morilor, Nicolae Bălcescu, Școlii, Pinilor și Sorăt.

Primarul Sasu a subliniat importanța eforturilor depuse de toți cei implicați în formularea și aprobarea proiectului, mulțumindu-le pentru contribuția lor. De asemenea, a exprimat recunoștința sa față de partenerii ministeriali care i s-au alăturat la semnarea contractului final.

”Am semnat pentru finanțarea modernizării străzilor din Ocnele Mari. Astăzi am semnat la București contractul pentru finanțarea proiectului nostru de asfaltare și de modernizare a unor străzi din Ocnele Mari. Este vorba despre cei 8 kilometri acceptați la finanțare în ultimele săptămâni ale anului trecut. Pentru a câștiga timp, Primăria din Ocnele Mari a lansat deja licitația pentru lucrări și se află în etapa finală a acestui proces.Reamintesc cu acest prilej că vor fi modernizate străzile Căpşunilor (618 m), Abatorului (273 m), Coceneşti (708+519 m), Valea Bradului (105 m), Ştrandului (564+60+429 m), Buda (792 m), Salcâmilor (192 m), Merilor (823 m), Morilor (283 m), Nicolae Bălcescu (1.014+210 m), Şcolii (244 m), Pinilor (448 m) şi Sorăt (852 m). Mulțumesc și cu această ocazie tuturor celor și-au dat concursul pentru formularea corectă și completă a acestui proiect, pentru aprobarea lui și, desigur, partenerilor ministeriali care ni s-au alăturat astăzi la semnarea contractului final” a transmis primarul orașului ocnele Mari, Remus Sasu.

Această inițiativă este percepută ca un pas semnificativ pentru îmbunătățirea infrastructurii orașului Ocnele Mari.

 

 

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *