Sorin Romcescu: „Intrăm în forță cu asfaltările în Slătioara și Coasta Cerbului”

La Slătioara, lucrările de asfaltare sunt în desfășurare, în cadrul Programului Național de Investiții, care vizează 21 de străzi din comună. Cele două proiecte, finanțate prin PNI Anghel Saligny, în valoare de 12.000.000 de lei, au ca scop modernizarea infrastructurii rutiere pe o lungime totală de 8 kilometri. Primul proiect include asfaltarea a 14 drumuri, în timp ce al doilea cuprinde 7 drumuri.”

Sorin Romcescu a subliniat: „Lucrările în satul Milostea sunt aproape de finalizare! Ne pregătim să începem asfaltarea în satele Slătioara și Coasta Cerbului cu toată forța. Vreau să precizez că în satul Milostea, pe străzile care au fost asfaltate, avem și acces la apă și canalizare. În curând, vom începe lucrările pentru introducerea rețelelor de gaze pe aceste tronsoane, pentru care am primit finanțare de la Ministerul Dezvoltării în valoare de 6.525.00,00 lei. Proiectul a fost aprobat!”

Administrația locală din Slătioara își propune să modernizeze complet toate străzile, pentru a oferi locuitorilor condiții de circulație mai sigure și mai confortabile.

În plus, în Slătioara, pe lângă aceste proiecte de modernizare a infrastructurii rutiere, administrația locală a depus un proiect în valoare de un milion de euro la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, care vizează o distanță de 4,5 kilometri. Sorin Romcescu exprimă încredere că vor obține finanțarea necesară pentru acest proiect.

Asfaltare Slătioara asfaltare la Slătioara

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *