Prețuri accesibile la produse tradiționale și pește în noul centru comercial din Drăgoești

Centru comercial la Drăgoești

„Încet, dar sigur, piața din localitate se transformă într-un centru comercial pentru distribuția peștelui proaspăt, produselor legumicole, fructelor și altor produse alimentare și de necesitate gospodărească, în condiții moderne, unice în zonă. Există posibilitatea de funcționare continuă, zilnic, a acestui spațiu comercial, astfel încât oricine să aibă posibilitatea să cumpere produse proaspete, direct de la producătorii locali,” transmite primarul localității, Gheorghe Melente.

Pentru sprijinirea comerțului și producției locale, comunitatea din Drăgoești beneficiază de un centru comercial modern, construit de administrația locală cu fonduri europene. Acesta se concentrează pe promovarea produselor legumicole, de origine animală și producției piscicole.

În plus, în apropierea pieței agroalimentare se află un târg unde se pot găsi produse direct de la producători, la prețuri avantajoase:

”Majoritatea produselor sunt cultivate în zona noastră, incluzând legume, fructe, ouă, pește, lactate, brânzeturi, produse tradiționale, BIO, naturiste, cereale și produse apicole. Pe lângă acestea, cumpărătorii pot beneficia de reduceri, având posibilitatea să negocieze direct cu producătorul. În incinta pieței sunt disponibile cântare pentru verificări, grupuri sanitare, locuri de parcare, și un sistem de supraveghere video și sonorizare. De asemenea, ne străduim să aducem în piață comercianți și producători direcți, excluzând intermediarii, astfel încât cumpărătorii să beneficieze de prețuri mici, corecte și produse mai proaspete„, a subliniat primarul localității Drăgoești, Gheorghe Melente.

Centru comercial modern la Drăgoești, axat pe producția locală

Autoritățile din comuna Drăgoești sprijină producătorii locali și încurajează locuitorii să cumpere direct de la cultivatori și fermieri produse bio românești. Alimentele necesare gospodăriei pot fi găsite la târgul săptămânal și la noua piață agroalimentară, deschisă pentru întreaga comunitate din lunca Oltului.

Inițiativa are scopul de a stimula activitatea fermierilor și cultivatorilor din zonă, oferindu-le locuitorilor acces la legume proaspete și produse de calitate. Este o șansă excelentă pentru comunitate și pentru cumpărători să susțină agricultura locală, având ocazia în fiecare marți să descopere la târg produse sănătoase și gustoase.

 

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *