Mihai Blejan, un primar dedicat și apreciat de comunitatea din Scundu

Mihai Blejan un primar dedicat: Îmbunătățirea vieții cetățenilor din Scundu prin proiecte de dezvoltare durabilă

Mihai Blejan a câștigat inimile locuitorilor comunei Scundu de la începutul mandatului său. Determinarea de a face lucruri bune pentru comunitatea sa l-au făcut să devină apreciat și respectat în rândul locuitorilor.

”Oamenii din localitate îl iubesc și îl apreciază pentru că este mereu alături de ei. Atunci când avem o problemă și ne adreseasăm primăriei, primarul nu doar ne ascultă, ci găsește și soluții eficiente pentru a le rezolva”, a declarat un locuitor.

În declarația sa pentru  ziar, primarul Bejan a prezentat planurile pentru  pe care le are pentru comună. Acestea includ reabilitarea sistemului de apă și canalizare, extinderea acestuia pe toate străzile până la ultima casă, asfaltarea drumurilor comunale, modernizarea bazei sportive și a căminului cultural, construirea unei săli de educație fizică și sport, și începerea proiectului de conectare a localității la rețeaua de gaze naturale.

De asemenea, primarul a evidențiat importanța proiectului de înființare a unui parc fotovoltaic, care va aduce comunei Scundu o sursă de energie sustenabilă.

În ceea ce privește infrastructura de iluminat public, Bejan a anunțat montarea a 280 de lămpi economice pe drumul județean, finanțată cu bani europeni. De asemenea, a subliniat că va repune proiectul pentru modernizarea iluminatului stradal și pe drumurile sătești.

Un alt aspect important al planurilor de dezvoltare este reabilitarea sistemului de apă și canalizare, pentru care primarul intenționează să atragă fonduri europene prin intermediul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR). Mihai Blejan a subliniat că modernizarea infrastructurii de apă și canalizare este esențială pentru asigurarea serviciilor de calitate în întreaga comună.

Mai mult, primarul a făcut demersuri pentru obținerea de fonduri europene prin Grupul de Acțiune Locală (GAL) pentru a îmbunătăți dotarea parcului auto al comunei. Astfel, a reușit să achiziționeze un utilaj esențial, respectiv un tractor cu remorcă și tocător pentru vegetație, cu scopul de a facilita activitățile agricole și de întreținere a infrastructurii.

„Un utilaj de care avem nevoie ca de o gură de aer”, a declarat Mihai Blejan. „În primul rând, acest utilaj va intra pe toate drumurile principale pentru curățarea vegetației și a pomilor care obstrucționează vizibilitatea. Mai mult, tot surplusul de pământ va fi adus la nivel cu asfaltul de pe toate drumurile.”

Cu un buget mai mare și sprijinul comunității, primarul Mihai Blejan este determinat să aducă comuna Scundu în rândul localităților dezvoltate ale județului. Pentru asta, are nevoie de votul de încredere al locuitorilor din Scundu pe 9 iunie 2024. Sprijinul cetățenilor trebuie să fie acordat pe 9 iunie 2024 și consilierilor locali ai Partidului Social Democrat, care sunt principala forță de sprijin pentru primar în implementarea proiectului său electoral. Ales de comunitate în 2024, grupul sprijină complet viziunea lui Mihăiță George Blejan pentru implementarea tuturor proiectelor comunei Scundu.

 

” Suntem cu toții o echipă și ne străduim să îmbunătățim viața, cetățenilor noștri, din Scundu. Cu idei bune, muncă și colaborare putem face lucruri minunate împreună!” – a spus primarul  localității Scundu, Mihai Blejan, preferatul comunității la alegerile din 9 iunie 2024.

 

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *