Cristian Olteanu candidează pentru Primăria comunei Runcu: un angajament pentru nevoile comunității.”

Cristian Olteanu, născut și crescut în comuna Runcu, a decis să candideze pentru funcția de primar al comunei, deoarece oamenii de aici simt nevoia unei administrații locale îndreptată către nevoile comunității. Proiectul său de candidat se bazează, în special, pe interesul său comunitar, pe dorința de a le oferi utilități și condiții normale de viață consătenilor săi, bazându-se pe experiența în administrația publică locală, pe care a dobândit-o în ultimii patru ani, în calitate de consilier local, pe calitățile sale profesionale, pe conduita morală, pe corectitudine, dar și pe dorința de a face bine cetățeanului și pe sprijinul unei echipe de tineri pregătiți și determinați:

„Doresc să contribui în bine la dezvoltarea comunei mele, lăsând ceva bun în urma mea și abordând problemele nerezolvate pentru a îmbunătăți situația locală. Cred că onestitatea, corectitudinea, experiența și consecvența sunt calitățile care mă recomandă pentru funcția de primar. Acestea sunt calitățile pe care le-am demonstrat în timpul mandatului meu de consilier local. Mă sprijin pe o echipă de oameni bine pregătiți, în mare parte tineri, determinați să aducă comuna Runcu la nivelul celorlalte comune dezvoltate din județ. Campania mea se va axa pe proiecte concrete, sau mai bine spus, pe ceea ce își doresc localnicii să audă și ce mă definește ca persoană. Sunt membru al PSD de peste 10 ani și, promovând constant politica de stânga, acest lucru mă reprezintă și intenționez să-l continui:”, a afirmat Cristian Olteanu, candidatul partidului PSD pentru funcția de primar al localității Runcu.

 Un nou început pentru Runcu

Cristian Olteanu, candidatul Partidului Social Democrat  pentru funcția de primar al localității Runcu, a prezentat oferta sa pentru cetățeni. Printre planurile sale se numără îmbunătățirea infrastructurii, sănătății și educației în comunitate:

„O parte dintre proiectele cu care mă prezint în fața cetățenilor pe data de 9 iunie sunt următoarele: Comunitatea din Runcu are nevoie de un medic de familie și o farmacie. În programul meu, ca și candidat al PSD la funcția de primar al localității, este inclusă și extinderea sistemului de apă și canalizare în întreaga localitate. În primul rând, ne dorim asfaltarea tuturor drumurilor comunale, iar un alt aspect important este iluminatul stradal, care trebuie să funcționeze întreaga noapte în toate cătunele comunei Runcu, nu doar două ore seara și două ore dimineața, așa cum se întâmplă în prezent. Mai avem în plan forarea unui bazin de apă, deoarece vara întâmpinăm probleme cu presiunea apei din rețea. De asemenea, ne propunem achiziționarea unui utilaj pentru tăierea pomilor de pe marginea drumurilor, deoarece crengile au crescut atât de mult încât fac drumul aproape impracticabil. Un alt aspect cerut de cetățeni este amplasarea unor camere de supraveghere. Totodată, un alt proiect pe care îl avem în vedere este branșarea localității la rețeaua de gaze naturale, deoarece conducta se află la doar aproximativ patru kilometri distanță, în zona Fedeleșoiu. De asemenea, un alt proiect propus de noi este reabilitarea căminului cultural și a bibliotecii. La cererea părinților, avem în plan și amenajarea unei zone de agrement pentru copii, dotată cu leagăne și tobogane. Deoarece am fost sportiv și am jucat fotbal la Divizia C, țin foarte mult să readucem sportul în sat prin reamenajarea bazei sportive, astfel încât să fie omologată. În localitate mai funcționează o singură școală, unde învață aproximativ 40 de copii. În ceea ce privește locațiile de învățământ în care ușile au fost închise, avem în plan amenajarea acestora pentru centre de îngrijire a persoanelor în vârstă”, a afirmat Cristian Olteanu, candidatul partidului PSD pentru funcția de primar al localității Runcu.

Locuitorii așteaptă cu nerăbdare implementarea acestor proiecte și speră că așezarea va cunoaște o dezvoltare semnificativă sub conducerea noului primar PSD, Cristian Olteanu.

Infrastructura din  Runcu, în atenția Președintelui Consiliului Județean

”Cristi Olteanu, candidatul PSD la funcția de primar al localității Runcu, a exprimat bucuria sa față de atenția acordată de către Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, asupra comunității lor și a problemelor legate de infrastructură: ”Ne ajută foarte mult, domnul președinte,” a declarat Cristi Olteanu. „Faptul că președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, este aproape de comunitate și că drumul județean care străbate localitatea este în atenția sa este o bucurie pentru noi.”

În ceea ce privește lucrările de reabilitare a drumului DJ 703 F, Olteanu a subliniat începerea acestora din zona Fedeleșoiu, cu lucrările pregătitoare pentru asfaltarea unui sector de 2 km din DJ 703 F, pe raza comunei Runcu.

comuna Runcu
Modernizare în comuna Runcu

comuna Runcu comuna Runcu

 

Planuri mari pentru dezvoltarea localității Runcu

Cristian Olteanu este cu siguranță candidatul cu viziuni semnificative  pentru comunitatea sa. Planurile sale de a aduce schimbări pozitive în Runcu depind însă în mare măsură de sprijinul localnicilor. În ziua alegerilor, pe 9 iunie, el speră să câștige încrederea și voturile necesare pentru a-și putea pune în aplicare proiectele.

”Am în plan să transform această așezare într-o zonă rezidențială a județului și asta se va întâmpla odată cu asfaltarea drumului județean și finalizarea proiectelor pe care ni le-am propus. Mai ales că din satului Valea Babei se poate trece dealul și se ajunge la Cepari, reprezentând exact trei kilometri până la autostrada care se construiește Sibiu – București. Dar pentru toate acestea am nevoie de sprijinul cetățenilor la vot în data de 9 iunie”, a afirmat Olteanu. Planurile sale includ nu doar modernizarea infrastructurii, ci și transformarea localității într-un pol rezidențial atractiv pentru locuitori.

Cert este că localitatea se dezvoltă; mulți bucureșteni și-au cumpărat terenuri sau proprietăți, iar prețurile la acestea sunt în creștere. Numărul locuitorilor este, de asemenea, în creștere la Runcu. 

Pe măsură ce Runcu devine tot mai atractivă pentru cei care caută să scape de aglomerația urbană sau să investească în imobiliare, se observă o schimbare semnificativă în dinamica locală. Cu toate acestea, acest aflux de noi rezidenți poate pune presiune pe infrastructura existentă, necesitând investiții în servicii publice, educație și sănătate pentru a asigura o calitate a vieții la standardele așteptate de noii veniți. Aceste transformări pot deschide calea către un viitor promițător pentru Runcu, dar necesită și o planificare atentă din partea administrației locale privind accesarea fondurilor disponibile pentru dezvoltare.

 

 

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Cristian Olteanu candidează pentru Primăria comunei Runcu: un angajament pentru nevoile comunității.”

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *