SCM Râmnicu Vâlcea, calificată matematic la barajele de promovare. Echipa lui Mangalagiu are 15 meciuri consecutive fără eșec

SCM Rm. Vâlcea este calificată matematic la barajele de promovare în Liga 2, după remiza din ultima etapă, 1-1 cu Vedița Colonești. 

Neînvinsă din luna octombrie 2023, echipa lui Gabi Mangalagiu și-a asigurat locul la barajele de promovare, cu două etape înaintea finalului de play-off în Seria 6.

Vedița a deschis scorul în Zăvoi prin Bessong în minutul 14. Vâlcenii au egalat în prelungiri, prin Bărbuți și își mențin astfel seria de invincibilitate, adunând 15 meciuri consecutive fără eșec în sezon regular și play-off. Nu a fost deloc un meci ușor, mai ales că Gherguș  era indisponibil, Orbișor și Lăzărescu suspendați, apoi Ov. Popescu s-a lovit la încălzire, iar Trașcă și Simeanu s-au accidentat pe parcursul jocului.

Mai mult, echipa din Zăvoi este matematic la baraje, având șapte puncte avans față de locul 3, ocupat de Turnu Măgurele, cu două etape înainte de final.  Viitorul Dăești a dat și ea indirect o mână de ajutor, după ce a obținut primul succes în play-off, 2-0 în deplasare la Turnu Măgurele.

”Știam că o să întâlnim cel mai greu adversar, am spus-o de mult și s-a dovedit că așa a fost. Noi am avut lotul decimat de accidentări și jucători suspendați, am reușit însă să trecem cu bine acest hop. Jucătorii care vin de pe bancă trebuie să demonstreze că pot suplini în orice moment pe cei care sunt în teren. Luăm fiecare joc în parte și încercăm să scoatem maximul de la el ” a spus Jean Turmacu, conducătorul secției de fotbal de la SCM.

SCM este aproape de câștigarea play-off-ului în serie, având cinci puncte avans față de a  doua clasată, Vedița. Astfel, în mare măsură, vâlcenii vor juca pe 22 și 25 mai în semifinalele barajelor de promovare cu Olimpic Zărnești, care și-a asigurat matematic locul 2 în Seria 5.  AFC Câmpulung Muscel este câștigătoare a play-off-ului în Seria 5 și are șanse mari să joace finala de promovare, acolo unde ar putea da peste SCM.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *