BREZOI – EFICIENTIZARE ENERGETICA SCOALA PRIMARA (CLASELE I-IV) ORAS BREZOI, JUDETUL VALCEA, STR. PANDURILOR, NR. 4”,

Renovare energetică la Brezoi pentru Școala Primară

Comunicat de presă

“PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

 

Orașul Brezoi informează privind derularea proiectului cu titlul „EFICIENTIZARE ENERGETICA SCOALA PRIMARA (CLASELE I-IV) ORAS BREZOI, JUDETUL VALCEA, STR. PANDURILOR, NR. 4”, implementat conform contractului de finanțare nr.8613/21.01.2023, finanțat în cadrul Componentei 10 – Fondul Local; I.3 – Reabilitarea moderata a cladirilor publice pentru a imbunatati serviciile publice prestate la nivelul unitatilor administrativ-teritoriale; Titlu apel: PNRR/2022/C10/I3, Runda 1.

 

Proiectul se derulează în perioada cuprinsă între 21.01.2023 și 21.07.2024.

 

Obiectivul proiectului il reprezinta renovarea energetică moderată a clădirilor publice, contribuind astfel la îmbunătățirea furnizării de servicii publice la nivel local.

 

Rezultatele atinse in urma implementarii proiectului sunt următoarele:

  • modernizarea si reabilitarea cladirii pentru a raspunde cerintelor legislative si reglementarilor tehnice valabile la acest moment, precum si cresterea performantei energetice a cladirii
  • reducerea cu 30% a necesarului de energie primară

 

Etapa de executie este finalizata, lucrarile fiind receptionate in luna februarie 2024. In urma lucrarilor de renovare, elevii scolii si cadrele didactice isi desfasoara activitatea intr-un mediu propice, confortabil si sigur,  care le sustine un parcurs educational de succes.

 

„Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei finantat din fonduri europene prin Planul National de Redresare si Rezilienta al Romaniei”.

 

Valoarea totală a finanțării nerambursabile este de 1.061.940,60 lei, la care se adaugă TVA în valoare de 169.553,54 lei.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *