Criză de apă la Berbești: Noul primar promite soluții și restabilirea încrederii

Noul primar al Orașului Berbești, Petre Glomnicu,  a subliniat problemele grave lăsate nerezolvate de fosta administrație condusă de PNL. El a evidențiat gestionarea defectuoasă a societății de apă, care a dus la neplata facturilor de curent și a pus orașul în pericolul de a rămâne fără apă potabilă. Glomnicu a descris această situație ca fiind inacceptabilă, rezultatul unei lipse de responsabilitate și de planificare din partea vechii conduceri. A accentuat că problemele financiare și organizatorice au fost ignorate și că aceste greșeli au afectat toți locuitorii orașului.

În ciuda acestor dificultăți, noul primar a asigurat cetățenii că administrația sa va căuta și implementa soluții pentru a rezolva problema cât mai curând posibil, prioritizând asigurarea continuității furnizării apei potabile și restabilirea încrederii cetățenilor în administrația locală. El a mulțumit cetățenilor pentru înțelegerea și sprijinul lor în această perioadă de tranziție.

”Dragi cetățeni ai Orașului Berbești,”În calitate de primar ales al acestui oraș, simt că este datoria mea să vă informez despre o problemă gravă lăsată nerezolvată de fosta administrație condusă de PNL și de fostul primar. Gestionarea defectuoasă a societății de apă a dus la neplata faturilor de curent, punându-ne în situația critică de a risca să rămânem fără apă potabilă. Această situație este inacceptabilă și este rezultatul unei lipse de responsabilitate și de planificare din partea vechii conduceri. Problemele financiare și organizatorice acumulate de-a lungul timpului au fost ignorate, iar consecințele acestui management defectuos sunt suportate de toți locuitorii orașului nostru. În ciuda acestor dificultăți, vă asigur că vom căuta soluții pe care le vom implementa pentru a rezolva această problemă cât mai curând posibil. Prioritatea noastră este să asigurăm continutatea furnizării apei potabile și să restabilim încrederea cetățenilor în administrația locală. Vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru sprijinul dumneavoastră în această perioadă de tranziție! Împreună, vom construi un Berbești mai bun și mai responsabil”, a transmis  noul primar al Orașului Berbești , Petre Glomnicu.

Petre Glomnicu, reprezentant al PSD, a câștigat alegerile din 9 iunie 2024 cu 50,81% din voturi (1.102 voturi), urmează să preia oficial funcția de primar în toamna acestui an.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *