Fane Nanu a terminat perioada de izolare, dar rămâne în casă

Antrenorul Ştefan Nanu (51 ani) a stat două săptămâni în autoizolare, la Râmnicu Vâlcea, după ce, pe 13 martie, a luat contact cu primarul din Deva, Florin Oancea şi administratorul public Adrian David.  Tehnicianul echipei Cetate Deva a fost la o cafea cu cei doi şefi din Primăria Deva, pentru a discuta planurile echipei de fotbal, după care a plecat spre casă, la Râmnicu Vâlcea. A doua zi, pe 14 martie, de la Vâlcea, Ştefan Nanu a aflat că Florin Oancea şi Adrian David au fost diagnosticaţi pozitiv la testul cu coronavirus şi a luat măsurile impuse de autorităţi. Astfel, după ce a anunţat DSP, acesta s-a izolat alături de soţia sa, Olivia şi de gemeni.

„Am avut ceva emoţii pentru familia mea în această perioadă, dar totul este bine. Când am aflat, am sunat atunci imediat la DSP şi m-am autoizolat cu soţia şi gemenii, mi-au zis că în a 12-a zi îmi vor face testul de COVID-19, dar apoi s-au modificat priorităţile de testare şi nu mi s-a mai făcut. Nimeni din familia mea nu a avut nicio simptomă şi pe 27 martie am ieşit din autoizolare, dar tot acasă stăm. Nu m-am plictisit în cele 14 zile, eu stau la casă lângă Râmnicu Vâlcea, am şi teren mult şi am îngrijit grădina, am stat şi cu gemenii, timpul a trecut repede. Mă bucur că primarul din Deva, fiica sa şi administratorul public s-au şi vindecat, după ce au fost trataţi la Timişoara. Din vară, echipa de fotbal va trece sub tutela clubului aflat în subordinea Primăriei, CSM Deva, se vor face toate demersurile pentru acest lucru” a anunţat Ştefan Nanu.

Fostul internaţional propune ca actualul sezon să fie îngheţat la Liga a III-a. „Este greu de pronosticat dacă se va mai juca în acest sezon la Liga a III-a, eu cred că mai bine ne pregătim pentru sezonul următor. Fiecare jucător de la Deva are program individual de pregătire, cu izometrie sau alergări, dar după ce ne reunim, mai este nevoie de cel puţin o lună pentru amicale şi readaptarea la efort. Sezonul actual poate fi îngheţat, să promoveze primele clasate şi să nu retrogradeze nimeni, iar din toamnă, numărul echipelor de la Liga a III-a să fie mărit şi să se facă 6 serii de câte 16 echipe. Eu aş introduce obligativitatea ca la Liga a III-a să joci cu minim 7 Under 23 şi 4 jucători sub 27 de ani, numai aşa putem creşte tinerii. Mai ales că echipele de la Liga a III-a au numai cheltuieli şi niciun venit, cum au cluburile de Liga a II-a sau Liga I” a mai spus antrenorul celor de la Cetate Deva.

Echipa pregătită de Fane Nanu, Cetate Deva ocupă locul 12 în Seria C4, având 18 puncte din 16 jocuri. La Deva, Nanu are în lot mai mulţi jucători vâlceni: Iana, Ţoiu şi Târş.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *