Flacăra va disputa un test cu FC U Craiova

Cu un buget de salarii mai mic ca până acum, Flacăra Horezu caută să îşi completeze lotul cu câţiva juniori. Echipa din Treapt se va reuni cel mai probabil la 6 iulie, dată la care va relua pregătirile.  Până acum este fixat un singur amical, în Treapt, cu nou-promovata în Liga a II-a, FC U Craiova, pe 29 iulie. Cum se ştie, portarul vâlcean Robert Popa s-a transferat recent de la Horezu la Craiova lui Mititelu. Mai există discuţii şi pentru un test cu Unirea Bascov.

Antrenorul-jucător Adi Popa speră să aibă şi în sezonul viitor un lot competitiv, deşi bugetul de salarii scade. „Căutăm juniori 2001-2002 şi suntem în  discuţii pentru aducerea a doi copii şi un portar. De asemenea, vrem să păstrăm grupul de jucători, sper să şi reuşim. Vom face şi un trial, pentru a găsi juniori de calitate” a spus antrenorul-jucător Adi Popa.

Cum salariile la Horezu sunt restante, conducătorii clubului nu au demarat încă discuţiile pentru renegocierea contractelor, aşteptând mai întâi plata acestora.  Singura plecare certă este cea a portarului Robert Popa (FC U Craiova), dar sub semnul întrebării mai sunt jucători cu experienţă, precum Mansour, Dinu, Precup sau Cioablă, care s-ar putea să nu accepte o micşorare a salariilor.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *