Mansour și-a prelungit contractul cu Flacăra

Ajuns la 34 de ani, senegalezul Gueye Mansour și-a prelungit contractul cu echipa de Liga a III-a, Flacăra Horezu. ”Omul-foarfecă” a revenit săptămâna trecută din Senegal și după câteva zile petrecute la Timișoara, a ajuns la antrenamentele echipei din Treapt, iscălind prelungirea acordului. 

”Antrenorul Adi Popa a insistat mult să mă întorc și m-a convins să revin la Horezu. Am văzut că s-au rezolvat și restanțele echipei, este un lucru bun. Îmi doream să avem un lot mai valoros, au plecat mulți jucători buni în această vară, acum sunt mulți copii, aștept să îi văd la amicale și jocuri oficiale.  Eu am avut în aceste zile un program separat, de pregătire fizică” a declarat senegalezul

Poate principalul atu al Flacărei este că Mansour are un fiu, Mohamed (9 ani), care joacă fotbal la juniorii de la Olimpic Rm. Vâlcea și astfel atacantul poate fi în continuare aproape de băiețel. 

”Mohamed are mult talent, are viteză, tehnică, joacă tot atacant și eu sper să mă întreacă. Chiar săptămâna viitoare va merge în Anglia pentru două săptămâni, să dea probe la juniorii lui Liverpool.  Sper să rămână acolo, în Anglia, ar fi un pas mare pentru el” a mai spus ”Omul-foarfecă”.

Jucătorii Flacărei efectuează în aceste zile vizita medicală, iar luni vor face la Rm. Vâlcea testul RT-PCR pentru Covid-19.

În cariera sa de jucător, Mansour Gueye a mai jucat pentru Servette (Elveția), Poli AEK, CS Buftea, ACS Poli, Gloria Buzău, Ordabasy (Kazahstan), Hajer (Arabia Saudită), Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria), Talarrubias (Spania), ACS Șirineasa și Ripensia.

Cum va arăta Flacăra: D. Vlădoi – Mihăescu, Cr. Munteanu, Bălan (Moldoveanu), Grosu – Precup, Turcin (Simeanu)- Ad. Popa, Preda, Stănică – Mansour.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *