Gheorghe Melente: „Vom trece cu bine de această situaţie, împreună”

 Breaking News

Gheorghe Melente: „Vom trece cu bine de această situaţie, împreună”

Gheorghe Melente: „Vom trece cu bine de această situaţie, împreună”
aprilie 27
10:20 2020

Comunitatea de la Drăgoeşti beneficiază astăzi de utilităţi la care în urmă cu câţiva ani oamenii puteau doar să viseze, iar această evoluţie s-a datorat faptului că la primărie este o echipă de oameni muncitori şi care colaborează pentru realizarea proiectelor. La Drăgoeşti există astăzi sistem centralizat de apă şi canalizare în procent de 70%, iar drumurile comunale sunt asfaltate în totalitate. Cu bani europeni, în localitate funcţionează un afterschool, în centrul localităţii există un dispensar modern, iar în satul Buciumeni se construieşte cel mai mare aşezământ cultural din zona de sud-est a judeţului Vâlcea. Mai mult, prin Asociaţia Grup Local pentru Pescărie Durabilă, la Drăgoeşti se va amenaja o piaţă agroalimentară. Proiectul este în procedura de licitaţie. Piaţa va fi amenajată cu spaţii atât pentru produse agroalimentare, dotate cu bazine compartimentate pentru spălarea legumelor şi fructelor, spaţii de vânzare: lapte, produse din lapte, peşte, carne şi produse de panificaţie, cât şi spaţii comerciale pentru mărfuri diverse, care vor fi puse la dispoziţia cetăţenilor. În acest fel, localnicii şi comercianţii care îşi vând produsele în localitate nu vor mai trebui să îşi întindă marfa pe jos sau să meargă în târguri. Nu în ultimul rând, tinerii din localitate beneficiază de o modernă bază sportivă:

„În această perioadă avem în faza de licitaţie proiectul privind amenajarea pieţei şi construirea căminului cultural. În momentul când sunt rezultate, atunci este normal să fii mulţumit. Au fost perioade când trebuia să finalizăm documentaţia, să luăm avize, să facem potecă la Bucureşti, nu ştiam ce să fac mai întâi. Am reuşit să aducem fonduri în localitate, să dezvoltăm comuna atât cu bani de la Guvern, cât şi cu fonduri europene. Poate cea mai importantă investiţie este cea de modernizare a drumurilor comunale, care s-a finalizat, iar drumurile noastre sunt acum ca-n palmă. Acum trecem printr-o perioadă grea, şi este bine să încercăm să fim alături de cei care trec prin clipe dificile, de cei în vârstă, atât cât putem fi de ajutor. Vom trece cu bine de această situaţie, împreună”, afirmă primarul localităţii Drăgoeşti, Gheorghe Melente.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

aprilie 2020
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...