Robert Schell și echipa sa, conducerea inspirată care a transformat Brezoi într-o destinație de referință

Primarul Robert Schell, figura emblematică a orașului Brezoi, și-a anunțat oficial candidatura pentru un nou mandat.

Ales pentru prima oară în funcția de primar în 2008, Schell a devenit cunoscut pentru abilitatea sa de a aduce inovație, transformând orașul într-o destinație de referință pentru iubitorii de natură și muzică de înaltă calitate și recunoscut pe plan internațional ca un important pol cultural.

Într-o declarație recentă, primarul a prezentat viziunea sa pentru următorii patru ani, punând accent pe colaborarea strânsă cu o echipă dinamică de consilieri locali: „Rezultatele importante nu sunt obținute fără o echipă puternică. Echipa de consilieri locali pe care o propun pentru noul mandat aduce un suflu nou, prin oameni tineri, competenți, dedicați și cu viziune. Acești profesioniști se implică zi de zi în inițiative care îmbunătățesc calitatea vieții în oraș și înțeleg profund necesitățile infrastructurii și serviciilor esențiale pentru evoluția continuă a Brezoiului.”

Robert Schell, favorit la alegerile din 9 iunie

Primarul Schell a subliniat importanța colaborării și unității în realizarea obiectivelor comunitare: „Împreună schimbăm și mai mult orașul și aducem mai multe facilități pentru dumneavoastră. Doar împreună putem crește. Avem laolaltă oamenii potriviți, iar asta garantează succesul a tot ceea ce am propus pentru noul program electoral.”

Angajamentul său față de integritate și parteneriat a fost evident în toate proiectele demarate sub administrația sa, de la îmbunătățirea infrastructurii urbane până la promovarea culturii și turismului local:  „Suntem norocoși să avem un oraș frumos. Am muncit mult pentru a-l dota cu funcționalitățile necesare. Și lucrăm în continuare pentru a-l face un loc unde traiul este plăcut, tihnit, confortabil, pentru toți locuitorii,” a adăugat Schell.

Cu alegerile programate pentru 9 iunie 2024, Robert Schell este favoritul locuitorilor, datorită realizărilor sale în transformarea Brezoiului într-o localitate plină de energie și bună dispoziție. Campania sa se bazează pe un istoric solid de realizări și pe promisiunea de a continua proiectele de dezvoltare care au adus beneficii semnificative orașului și comunității sale.

 

”Rezultatele importante nu sunt obținute fără o echipă puternică. Echipa de consilieri locali pe care o propun pentru noul mandat aduce un suflu nou, prin oameni tineri, competenți, dedicați și cu viziune. O echipă de oameni care nu caută să fie aclamați, dar care, zi de zi, se implică ȋn initiative care fac viața orașului mai bună. O echipă de oameni ce ȋnțeleg care sunt infrastructura și serviciile necesare pentru ca orașul să evolueze ȋn continuare.
Mă bucur să ȋi am alături și să ȋi pot susține ȋn a-și contura, prezenta și implementa proiectele care contribuie la rezolvarea nevoilor actuale și viitoare ale orașului și care aduc aici mai multă plus valoare. Împreună schimbăm și mai mult orașul și aducem mai multe facilități pentru dumneavostră.
Doar ȋmpreună putem crește. Avem laolaltă oamenii potriviți, iar asta garantează succesul a tot ceea ce am propus pentru noul program electoral. Echipa de consilieri vă mulțumește pe această cale pentru ȋncrederea pe care le-o acordați ȋn a transforma orașul și a-l aduce la cel mai ȋnalt standard la care poate fi.
Suntem norocoși să avem un oraș frumos. Am muncit mult pentru a-l dota cu funcționalitățile necesare. Şi lucrăm ȋn continuare pentru a-l face un loc unde traiul este unul plăcut, tihnit, confortabil, pentru toți locuitorii. Abia aștept să lucrez, ȋn următorii 4 ani, alături de o echipă de oameni dedicați principiilor integrității și parteneriatului și să continuăm dezvoltarea orașului, pentru dumneavoastră!”, a declarat primarul orașului Brezoi Robert Schell.

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *