HCM Râmnicu Vâlcea a anunțat ieri perfectarea a încă două transferuri. Astfel,  interul stânga Natasa Krnic (29 ani) și extrema dreapta Cristina Mitrache (20 ani) au semnat contracte valabile pe doi ani cu clubul vâlcean.

Krinic a jucat pentru naționala Muntenegru și a evoluat ultima dată la Danubius Galați. ”M-am decis să semnez cu  Vâlcea, deoarece îmi place proiectul pus la punct de conducerea clubului. Sper sa fim o echipă puternică, să ne situăm cât mai sus în clasament și să jucăm în cupele europene. Sunt foarte pozitivă și am mare încredere în HCM Râmnicu Vâlcea” a spus Krnic pe pagina de facebook a clubului vâlcean.

Originară din Râmnicu Vâlcea, Mitrache s-a lansat la CN Energetic și a evoluat sezonul trecut la Măgura Cisnădie. ”Mă bucur că am fost aleasă pentru a mă alătura acestei echipe, pe care am admirat-o întotdeauna. HCM Râmnicu Vâlcea este o echipă iubită, care joacă mereu cu sala plină. Sunt încrezătoare în mine și în proiectul prezentat de HCM. Aștept cu nerăbdare să îmbrac tricoul HCM-ului și să mă bucur de handbal” a declarat Mitrache.

HCM  a mai semnat până acum cu Marta Herrero Lopez, Alicia Fernandez Fraga (ambele Bera Bera), Natalia Vasilevskaya (Bekescsaba), Raluca Băcăoanu (Măgura Cisnădie) și Sara Vukcevic (VAC).  Campania de achiziții a clubului vâlcean va continua în perioada viitoare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *