Patru sportivi de la CS Chimia au participat zilele trecute la cea de a III-a ediție a Campionatului Național de Karate pentru persoane cu dizabilități, găzduit de Timișoara.

De la C.S. Chimia Rm. Vâlcea au participat  la acest campionat național Alin Ștefan Ionescu, Florian Fumur, Diana Popescu Gherman  și  Elena Vlad.

În premieră pentru județul Vâlcea, sportiva Elena Vlad a câștigat medalia de aur și titlul de campioană națională.  Diana Popescu Gherman și Florian Fumur au câștigat medaliile de argint, iar Alin Ionescu a obținut bronzul.

CS Chimia are în pregătire o grupă de sportivi speciali, care provin de la  Asociația Down Vâlcea (condusă de Florin și Claudia Mărăcine) și de la Centrul Andreea din Ostroveni (condus de Horia Ceaușu). Cei 13 sportivi speciali îsi vor continua antrenamentele și pe durata verii, urmând să participe pe viitor la competiții naționale și internaționale.  Ei se pregătesc gratuit la Sala Sporturilor, la Liceul Silvic și la liceul Henri Coandă. Pe această cale, CS Chimia înștiințează și alte persoane cu nevoi speciale că sunt așteptate să se antreneze  gratuit.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *