SCM angajează şapte antrenori şi un preparator fizic

După perioada necesară pentru a se parcurge paşii legali de constituirea a clubului, de săptămâna trecută a demarat activitatea la SCM Râmnicu Vâlcea.  Consiliul de Administraţie al SCM Râmnicu Vâlcea a avut săptămâna trecută prima şedinţă, acesta fiind alcătuit din Marius Ţuca (director club), Gabriel Băjan (reprezentant Consiliul Local), Jean Turmacu (preşedinte secţie fotbal), Ionuţ Didoiu (reprezentant primar) şi Maria Gheoculescu (contabil). Membrii Consiliului de Administraţie al SCM  l-au desemnat pe fostul preşedinte al CSM Rm.Vâlcea şi Metalul Reşiţa, Jean Turmacu să se ocupe de organizarea secţiei de fotbal al clubului nou înfiinţat.

”Voi propune zilele viitoare pentru angajare la SCM şase antrenori, un antrenor de portari şi un preparator fizic. Orice copil de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, cu vârsta între 5 şi 19 ani, este binevenit la SCM, înscrierile se fac la secretariatul clubului de la Stadionul Municipal din Zăvoi. Întreaga instruire a juniorilor la SCM va fi gratuită, nu se vor percepe niciun fel de taxe, iar antrenamentele se vor efectua pe noul teren sintetic şi pe terenurile cu iarbă din Zăvoi şi de la Căzăneşti” a declarat Jean Turmacu.

La Stadionul Municipal încă se lucrează la terenul sintetic, care a fost reabilitat complet, suparafaţa gazonului fiind mărită şi urmând a fi schimbată complet, fiind montat de asemenea şi un nou gard împrejmuitor.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *