Adi Popa, cel mai tânăr antrenor!

După ce a renunţat la cariera de fotbalist profesionist pentru a pregăti echipa din oraşul natal, fostul mijlocaş dreapta de la CSM Rm.Vâlcea, Adrian Popa este, la 28 de ani,  cel mai tânăr antrenor din judeţ. După investiţiile făcute în acest an la Horezu, Flacăra este principala candidată la titlul judeţean.

”O să fie o luptă în trei, Horezu, Călimăneşti şi Dăeşti. Avem un lot valoros, rămâne să ne omogenizăm relaţiile de joc şi ne vedem de evoluţia noastră. Nu este un dezavantaj că jucăm prima etapă la Dăeşti, oricum trebuia să ne întâlnim, mai devreme sau mai târziu. Eu mi-aş dori ca Superliga să fie cu 12 echipe, ca să nu stea câte o echipă, sper să mai apară o formaţie. M-am obişnuit cu noua mea postură de antrenor, îmi place, mă voi înscrie şi la cursuri” a declarat Adrian Popa, care a evoluat ultima dată la CS Afumaţi.

Flacăra este campioana transferurilor în această vară, după ce a adus jucători ca Popa, Verdeş, Scheau, C.Dinu, Georgescu, Precup, Stănică şi juniorul Simeanu. În plus, campania de achiziții nu este încă închisă la Horezu, care mai vizează 1-2 jucători.

În ultimul test, disputat miercurea trecută, Flacăra a pierdut în deplasare, 1-3 cu CS U II Craiova (Liga a III-a). Afectat de faptul că la acest joc i s-au accidentat doi jucători, Adi Popa a anunţat că nu va mai disputa niciun amical până la startul Superligii, la finele acestei săptămâni, la Dăești.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *