Saltelele care îți amintesc de somnul dulce al copilăriei

Cea mai frumoasă perioadă a vieții oamenilor este, în cele mai multe cazuri, copilăria. Atunci când îți aduci aminte de copilărie rememorezi inevitabil fel și fel de momente, jocuri, prietenii, școală, grădiniță, dar și somnul dulce care pe atunci nu prea îți surâdea, dar pe care acum ți-l dorești înzecit. Stresul, oboseala, toate responsabilitățile de adult te fac să vrei să te întorci în timp, să te mai poți bucura măcar o dată de micile plăceri ale copilăriei. Se poate spune că cei de la SaltelePrevi reușesc să-ți îndeplinească una dintre dorințe și anume somnul liniștit și odihnitor. Iată câteva dintre saltelele lor cu care nu dau greș niciodată!

 

  1. Salteaua BlueRed Aquagel Memory-Foam

Deși poate nu îți dai seama, unele dintre simțurile tale rămân active în timp ce dormi. Te întrebi ce simțuri? De exemplu, mirosul. El este activ 24 ore, inclusiv în timpul somnului. Astfel, el poate fi unul dintre factorii care îți disturbă odihna atunci când apar ,,miresme” neplăcute. Pentru a nu mai întâmpina această problemă, specialiștii de la Previ produc saltele care să împiedice apariția obstacolelor din calea somnului de calitate. Datorită suprafeței realizate din material tip Aura-Fresh, Salteaua Blue-Red Aquagel Memory-Foam îți oferă nopți liniștite, eliminând mirosurile neplăcute care pot apărea în jurul tău și a celor dragi. Țesătura Aura-Fresh a fost dezvoltată pentru a elimina mirosurile, în loc să le ascundă sau să le acopere, rezultatul acestei tehnologii fiind un mediu fresh, propice somnului. Și acesta este doar unul dintre beneficiile pe care le aduce această saltea. Pentru a descoperi mai multe, poți vizita site-ul.

 

  1. Salteaua SuperOrtopedică Medical MemoryAquagel Air-Fresh 14+2

Pentru o saltea de calitate, dar la un preț rezonabil, o poți alege pe aceasta. Iată câteva motive!

  • Suprafața saltelei este realizată din material tip Aloe Vera Fresh, ceea ce înseamnă că te vei bucura de o saltea fresh tot timpul;
  • Stratul de Memory-Foam cu inserție de gel are proprietatea de a distribui căldura uniform pe toată suprafața saltelei și menține o temperatură plăcută și de lungă durată;
  • Materialul Aquagel este obținut folosind apa ca materie primă, de aceea saltelele aquagel sunt ecologice și naturale;
  • Pentru că este o saltea ortopedică, coloana nu va fi afectată, prin urmare, salteaua este ideală pentru cei care suferă de scolioză, hernie etc;
  • Într-o saltea cu spumă de memorie, greutatea corpului este distribuită uniform pe toată suprafața, astfel putând să păstrezi o poziție corectă pe tot parcursul nopții.

 

  1. Salteaua SuperMinipocket Latex 3000

Curățenia este aspectul de care te îngrijești cel mai tare? Acum, cu această saltea, poți scăpa de griji. Suprafața realizată din material tip Cooler face ca salteaua să fie tratată împotriva acarienilor și microorganismelor. Astfel, riscul apariției alergenilor este îndepărtat, iar tu nu vei mai avea niciun dubiu că dormi pe o saltea care îți poate afecta sănătatea. Un alt avantaj este spuma de latex. Ea permite o aerisire internă superioară, o stabilitate termică crescută, iar elasticitatea permite mularea efectivă pe corp în timpul somnului. Mai mult decât, trebuie să afli că este o saltea cu arcuri individuale, adică sunt plasate într-un sac și sunt total independente unul de altul. Te lăsăm să descoperi mai multe pe site!

Așadar, somnul dulce al copilăriei poate fi recuperat chiar dacă acum ești adult în toată regula. Trebuie doar să știi ce tip de saltea să alegi, iar cei de la Previ oferă o varietate de modele de calitate. Unde mai pui că au și oferte de neratat. Spor la cumpărături!

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *