Primarul Daniel Dimulescu îşi doreşte o comună la standarde europene

2018 se încheie pentru Primăria comunei Mădulari cu numeroase realizări în beneficiul locuitorilor, iar 2019 se preconizează a fi un an de continuă dezvoltare.

La jumătatea mandatului de când a preluat frâiele administraţiei locale, Daniel Dimulescu face o scurtă retrospectivă a planurilor, provocărilor și realizărilor primăriei în acest sector: înființarea rețelei de apă, drumuri, școli, și multe alte domenii de interes pentru viața de zi cu zi a celor care locuiesc aici. O perioadă cu bune şi cu rele, dar cu realizări importante, după cum consideră primarul din Mădulari: „Eu, personal, cu echipa din primărie, dar şi cu consilierii locali suntem mulţumiţi de ceea ce am reuşit să facem în cei doi ani şi jumătate care au trecut din acest mandat. Suntem o echipă nouă, toţi debutanţi în administraţie, dar vom reuşi să aducem localitatea în rândul localităţilor dezvoltate. Vin din domeniul privat şi este adevărat că în acest domeniu decizia depinde doar de tine, iar ţinta trebuie să fie una profitabilă, altfel toată afacere se năruieşte. În administraţie munca începe de la identificarea sursei de finanţare, întocmirea documentaţiei, depunerea proiectelor şi, în final, demararea lucrărilor.

La Ministerul Dezvoltării am depus cinci proiecte: modernizarea iluminatului public, înfiinţarea reţelei de canalizare, apă, şi asfaltarea drumurilor comunale: unul pe o lungime de 6,5 kilometri, şi celălalt pe o lungime de 3 kilometri, drumul comunal Runcu Mare. Acest drum este extrem de important, pentru că leagă localitatea Guşoeni de Lungeşti. Din economiile care se vor face în urma licitaţiilor, ne aşteptăm să primim fonduri pentru asfaltarea acestui drum. Pentru noi prioritatea a fost reţeaua de apă, un proiect la care se lucrează. Acum, indiferent pentru care proiect vom primi bani sunt de acord, pentru că localitatea are nevoie şi de asfalt pe drumurile comunale, dar şi de canalizare. Îmi doresc să aduc Mădulariul la standardele unei comune europene”, spune primarul.

Claudia Şchiopu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *