Dăeşti a câştigat primul test

Echipa de Liga a III-a, Viitorul Dăeşti a disputat sâmbătă primul amical al iernii, la Brezoi, împotriva echipei locale, care activează la judeţ, la Liga a IV-a. Trupa lui Gabi Managalagiu s-a impus cu un categoric 6-0, după reuşitele lui Talpoş 2, Costea, Marin, Vasile şi Paşoi

Deocamdată, Dăeştiul a mai perfectat două transferuri, juniorii George Pătulea (CS U II Craiova) şi Adrian Bărbuţi (împrumut de la CSM Slatina), dar mai caută un fundaş dreapta şi un apărător central. La capitolul plecări, singura certitudine este cea a lui Raul Horumbă, în timp ce Ion Săraru a fost operat de ligamente şi nu va mai juca în retur.

Echipa condusă de George Popolan va efectua cantonament în perioada 7-15 februarie, la Călimăneşti.

Viitorul va deschide seria jocurilor amicale pe 29 ianuarie, la Tg. Jiu, cu  Pandurii, echipă care activează în eşalonul secund. Pe 12 februarie, Dăeşti se va deplasa la Curtea de Argeş pentru testul cu CS Afumaţi, iar pe 14/15 februarie se mai caută un amical. Pe 19 februarie este programat testul cu Flacăra Horezu, iar ultimul amical al iernii va fi la Bradu, cu Vediţa Coloneşti, pe 29 februarie.

Viitorul: Marinoiu – L. Săraru, Deaconescu, Bărbuţi, Pătulea – Vasile, Iordache, Rizea, Talpoş –  I. Marian, Fl. Costea. Au mai jucat: Panait, Proteasa, M. Roşianu, V. Roşianu, Paşoi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *