Ștefan Vuza a cumpărat vila lui Cristi Chivu de la Corbeanca

Patronul de la Chimcomplex, Ștefan Vuza a achiziționat o vilă luxoasă la Corbeanca, lângă București, de la fostul fotbalist Cristi Chivu,

Conform GSP, Ștefan Vuza s-a încumetat să achite suma 7 milioane de euro pe respectiva casă, care fusese scoasă la vânzare de Cristi Chivu. Vuza are 49 de ani, este patronul ChimComplex Borzești și a cumpărat în 2018 și Combinatul Oltchim din Râmnicu Vâlcea.

Proprietatea tranzacționată de Chivu are o suprafață utilă de peste 1.000 de metri pătrați și deține o mulțime de spații de recreere: un cinematograf, o sală de spectacole, un centru de fitness, o sală de biliard, una de bowling, o piscină interioară, una exterioară și o zonă de spa! Copleșitoarea fostă reședință a familiei Chivu mai are 5 dormitoare, 7 băi, 3 garaje, dar și un ponton!

Cristi Chivu a absolvit Școala de Antrenori de la Coverciano, iar Inter i-a dat pe mână echipa Under 18. Pentru a se dedica tot mai serios meseriei de antrenor, Chivu a decis să petreacă mai mult timp în capitala Lombardiei, acesta fiind motivul pentru care a cedat vila din apropierea Bucureștiului. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *