Râmnicu Vâlcea este printre puţinele oraşe din ţară unde se organizează Târgul de Crăciun

În ciuda epidemiei de COVID-19, în Râmnicu Vâlcea se va organiza Târgul de Crăciun. Perioada în care râmnicenii se vor bucura de spiritul sărbătorilor în centrul oraşului special amenajat este 1 decembrie 2020 – 6 ianuarie 2021. În Craiova, Sibiu şi Bistriţa Năsăud târgurile au fost deja anulate.

Preşedintele Klaus Iohannis este împotriva organizării acestor târguri şi totuşi multe oraşe, inclusiv Râmnicu Vâlcea, forţează organizarea acestora, indiferent de măsurile pe care trebuie să le respecte cetăţenii. „După părerea mea, organizarea unui târg de Crăciun în plină pandemie, când avem totuşi încă aproape 10.000 de cazuri noi în fiecare zi, mi se pare imposibilă şi inoportună. (…) Da, aceste târguri de Crăciun, în acest an, cu siguranţă nu se pot organiza”, a declarat Klaus Iohannis într-o conferință de presă la Palatul Cotroceni, citat de Agerpres.

Este organizarea Târgului de Crăciun din Râmnicu Vâlcea mai importantă decât protejarea cetăţenilor pe timp de pandemie?

Pentru siguranţa comercianţilor şi a vizitatorilor, se vor lua măsurile necesare pentru asigurarea desfăşurării activităţilor în condiţii de siguranţă sanitară (portul obligatoriu al măştii de protecţie, măsuri de distanţare socială, soluţii dezinfectante, triaj observaţional etc). a transmis Primăria Râmnicu Vâlcea printr-un comunicat de presă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *