Urnă mobilă transportată ilegal în Râmnicu Vâlcea

Pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, una dintre urnele mobile a fost transportată ilegal, fără însoțitori. Polițiștii au fost sesizați de un echipaj de jandarmi cu privire la acest lucru.

‘’În momentul de față, o echipă operativă din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului urnei de vot.

În fapt, polițiștii au fost sesizați de un echipaj de jandarmi cu privire la faptul că, urna mobilă a fost transportată fără însoțire.

În momentul în care jandarmii au sosit la secția de votare, pentru însoțirea urnei, aceștia au constatat că votul fusese deja exprimat, iar comisia de votare revenise în secția de votare, deplasarea făcându-se fără pază.’’ a relatat I.P.J. Vâlcea printr-un comunicat de presă.

Un alt incident din desfășurarea procesului electoral a fost provocat de un bărbat din municipiul Râmnicu Vâlcea care a fost oprit la intrarea în secția de vot deoarece nu purta mască de protecție. Bărbatul a fost amendat cu 3500 de lei pentru nerespectarea măsurilor sanitare. 

”În momentul în care i s-a pus în vedere necesitatea purtării măștii de protecție, fiindu-i oferită și o mască, acesta a refuzat și a început să fie recalcitrant tulburând ordinea și liniștea publică prin strigăte și larmă.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției unde a fost sancționat contravențional cu o amendă de 3500 de lei  pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și nerespectarea măsurilor sanitare de protecție individuală.” a relatat I.P.J. Vâlcea printr-un comunicat de presă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *