Proiectele mari necesită investiții mari – Primăria comunei Bunești dorește să investească într-un proiect prin fonduri europene

Lucrări de continuat după afișarea bugetului

„Până nu o să văd bugetul, nu mă pot pronunța. Ne gândim la foarte multe proiecte în prezent, dar suntem limitați de resursele din partea bugetului. Avem lucrări de continuat, o extindere de canalizare și căminul cultural care se va finaliza peste 2 luni de zile. Anul trecut am finalizat 2 grădinițe, însă mai avem de lucrat anul acesta la părțile din exterior, trebuie împrejmuite, trebuie construite câteva locuri de joacă și alte lucrări de finisare. „ a declarat primarul comunei Bunești, Viorel Radi.

Unele proiecte necesită investiții europene la Bunești

Proiectul de extindere al gazelor naturale va necesita o extindere pe toată localitatea, acțiune care are nevoie de un buget mare, deci primăria din comuna Bunești va apela la fonduri europene.

Noi suntem suntem acum în procedura de atribuire pentru gazele naturale. Această lucrare este realizată prin bugetul local, dar am dori o extindere pe toată localitatea, proiect care necesită fonduri europene. „ a declarat primarul comunei Bunești, Viorel Radi.

Probleme de infectare în școli

Problema infectării elevilor în școli continuă, acțiune ce necesită trimiterea unei clase întregi acasă în cazul în care un elev este infectat, înapoi la mediul online de învățare.

Și noi am avut probleme cu infectările în școli după ce elevii au ajuns înapoi în format fizic la școală. 2 clase au fost trimise acasă din pricina unor cazuri de COVID-19. Restul copiilor continuă învățământul fizic în condiții bune, având asigurate toate materialele necesare pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19. „ a declarat primarul comunei Bunești, Viorel Radi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *