FC Boromir, stopată în sferturi la Campionatul Național de minifotbal

FC Boromir s-a oprit în sferturile de finală ale Campionatului Național de minifotbal, competiție organizată în perioada 2-4 iulie, la moderna bază sportivă ”Arenele Traian”.

Echipa vâlceană a depășit sâmbătă faza grupelor de pe locul 2. Boromir a debutat în campionat cu o înfrângere, 1-3 cu Golden Boys Bacău, dar și-a asigurat calificarea după două victorii detașate, 6-1 cu Real Team Iași și 4-0 cu HDS Drobeta. Duminică, în sferturile de finală, Boromir nu a avut șanse cu Chedra Ploiești. Condusă la un moment dat cu 0-4, echipa vâlceană a redus pe final din handicap, 2-4, dar a părăsit competiția cu capul sus. În această seară, la Arenele Traian se dispută semifinalele și finala Campionatului Național, în timp ce ocupantele locurilor 3 în grupe au continuat turneul în meciuri de clasament, în memoria lui Marian Bașno.

Turneul final a adus la start cele mai bune 16 echipe de minifotbal din țară, primele 15 clasate de la Supercupa României (Oradea, 4-6 iunie) și campioană locală de la Rm. Vâlcea, FC Boromir, calificată direct.

Campionatul Național este organizat de Federația de Minifotbal din România, cu sprijinul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea, AJF Vâlcea și a altor parteneri.

FC Boromir: Sporea, Bălan – Fistogeanu, M.Chiripuș, Mateescu, Nicolaescu, Păun, Iordache, Pîrvu, Vasile, Fl.Costea, Pașoi, Mihalcea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *