Dăești are lot de play-off

Viitorul Dăești a susținut prima săptămână de antrenamente de reacomodare la efort la Stadionul de la Fedeleșoiu.

Cătălin Grosu (Horezu), Ovidiu Popescu și Grigore Ceapă (ambii de la CSM Slatina) sunt primele transferuri ale echipei vâlcene. Antrenorul Adi Popa are în mare parte lotul definitivat și mai caută juniori Under 19, pentru completarea lotului. De la Dăești au plecat în această vară Georgescu, Talpoș, Bărbuți, Bicuschi, Rizea și Vl. Mocioacă. Plecarea juniorului Mocioacă în străinătate, în căutarea unui transfer este o pierdere mare, astfel că Adi Popa este nevoit să caute în continuare juniori Under 19. Nici Samson nu a iscălit încă prelungirea, dar pentru nigerian este o obișnuință ca la final de contract să își caute echipe la nivel superior. ”Oamenii s-au purtat foarte frumos cu mine. Dacă nu voi găsi la Liga a II-a, voi continua la Dăești, acum avem echipă mai puternică decât sezonul trecut, este concurență pe fiecare post” a spus Sami.

Echipa vâlceană are fixate amicale cu Cozia Călimănești (4 august), CSM Slatina (7 și 14 august), Colonești (18 august) și Unirea Basov (20 august), iar cantonamentul va fi pe plan local tot luna viitoare. Startul Ligii a III-a este programat pe 28 august.

Viitorul va ataca intrarea în play-off, acolo unde, după cele 18 etape de sezon regular, ajung primele patru clasate. Play-off-ul se va juca în format tur-retur-tur, cu un total de 9 etape. Primele două clasate merg spre ”barajele” de promovare, care vor fi identice cu cele din campionatul precedent.

Pîrvulescu se antrenează la Fedeleșoiu

Fundașul central Cătălin Pîrvulescu se pregătește cu Viitorul Dăești. Fundașul central este operat de discopatie lombară în urmă cu trei luni și și-a reziliat contractul cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Deocamdată, Pîrvulescu se pregătește ușor și nu forțează. ”În septembrie, octombrie voi reveni pe gazon. Acum, important este să mă recuperez și abia apoi voi discuta cu echipe” a spus jucătorul care va fi ofertat și de Dăești.

LOT DĂEȘTI:

PORTARI: Eftimie, Marinoiu, Dr. Geantă

FUNDAȘI: Samson (?), Șt. Pufu, Cr. Munteanu, Deaconescu, Grosu, Roșianu

MIJLOCAȘI: Ad. Popa, Vasile, Precup, Pîrvu, Ov. Popescu, Iordache, Ceapă

ATACANȚI: Fl. Costea, Neacșu, S.Preda, Dima, Bunescu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *