Comuna Drăgoeşti îşi sărbătoreşte ziua de Sfântă Maria Mare

Cea de-a X-a ediţie a zilei comunei revine cu numeroase surprize pentru localnici duminică, 15 august, când în calendarul creştin-ortodox se sărbătoreşte Adormirea Maicii Domnului sau Sfânta Marie Mare, aşa cum mai este cunoscută această sărbătoare în popor.

După un an de pauză, administraţia locală de la Drăgoeşti a decis să sărbătorească ziua comunei. Potrivit afirmaţiilor primarului Gheorghe Melente, toţi participanţii care vor alege să vină la Drăgoeşti de Sfântă Maria Mare se vor putea bucura de un program artistic şi sportiv organizat în detaliu de administraţia locală.

Programul manifestărilor va începe de la orele dimineţii cu activităţi sportive, unde îşi vor da concursul elevii şcolilor gimnaziale I-VIII de la Drăgoeşti, Galicea şi Olanu. De la ora 14.00 se dă startul distracţiei, când muzica, dansul şi voia bună vor fi la loc de cinste. Momentul mult aşteptat de localnici va fi concertul de muzică populară susţinut de Maria Ionescu Căpitănescu şi Ilie Dură, începând cu ora 17.00. Pe scena amplasată în zona stadionului comunal vor mai concerta Costel Chinea, Dan Albulescu, Maria Bădilă Irimia, Cosmin Scheanu şi Iliuţă de la Jina

La final, invitaţii vor putea urmări un superb foc de artificii:

„Vă invit să fiţi alături de noi pe 15 august, când vom sărbători ziua comunei. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc la ora 14:00, când pe scenă vor urca artiştii invitaţi care ne vor încânta cu un spectacol folcloric. În cadrul evenimentului vom avea şi competiţii sportive, dar şi focuri de artificii”, ne-a declarat primarul comunei Drăgoeşti, Gheorghe Melente, promotorul acestei sărbători, ajunsă la cea de-a X-a ediţie în acest an.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *