La Budeşti, străzi întregi sunt asfaltate pe parcursul acestei perioade

La Budeşti sunt deschise, în  această perioadă, șantiere în multe zone ale localității. Se investește în modernizarea infrastructurii rutiere, în sănătate, în educație și sunt depuse proiecte pentru  extinderea rețelelor de apă și canal, pentru înfiinţarea  sistemului de gaz metan şi construirea unei săli de sport.

La Budeşti se asfaltează şi asfaltul este turnat pe acele străzi pietruite iar sursa de finanţare este alocată din bugetul local

Pe strada Bisericii din satul Barza au început lucrările de modernizare prin asfaltare, construire  rigole, podețe și amenajare locuri de parcare care vor  deservi biserica  din sat și locuitorii din zonă. Lucrările de asfaltare vor continuă pe alte două străzi, una în satul Racoviţa  şi cealaltă în satul Budeşti, toate drumurile  însumând aproximativ 2 kilometri:

„La Budeşti este necesară continuarea modernizării. Lucrările de asfaltare sunt făcute cu bani de la bugetul local. Pe strada Bisericii din satul Barza au început lucrările de modernizare prin asfaltare, construire rigole, podețe și amenajarea locurilor de parcare care deservesc biserica și locuitorii din zonă. Asfaltarea drumurilor va continua în satul Racoviţa  şi în satul Budeşti. Şi tot în această perioadă pregătim documentaţii pentru noi proiecte pe care le vom depune pe noul program guvernamental privind extinderea reţelei de canalizare în satul Linia şi satul Racoviţa, dar şi asfaltarea drumurilor în satul de centru al localităţii Budeşti.  Tot la capitolul proiecte şi investiţii şi la CNI avem depus în vederea finanţării un proiect pentru construirea unei săli de sport  şi a unui nou dispensar în localitate. Iar în ceea ce priveşte înfiinţarea sistemului de gaze, aşteptăm proiectarea”, a precizat primarul Ion Vlădulescu.

Comuna Budeşti îşi schimbă în bine de la o lună la alta înfăţişarea întrucât una dintre obiectivele prioritare ale primarului este atragerea investitorilor. El leagă aducerea investitorilor în comună  de dezvoltarea economiei locale şi de creşterea numărului locurilor de muncă. Reamintim faptul că, la marginea comunei, pe o suprafaţă de 80 de hectare, administrația a creat o zonă industrială, unde astăzi se dezvoltă afaceri prin intermediul cărora s-au creat peste 4000 de locuri de muncă și au adus, totodată bani frumoși la bugetul primăriei.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *