Daniel Muşat: „Le doresc tuturor părinţilor şi copiilor sărbători de iarnă cu pace şi linişte

Primăria comunei Milcoiu va oferi, pe data de 24 decembrie, cadouri şi dulciuri tuturor copiilor de la unităţile de învăţământ din comună.

Primarul Daniel Muşat şi viceprimarul vor juca şi anul acesta rolul de ajutoare ale Moşului, aducând bucurie pe chipurile celor mici. „Pandemia nu s-a sfârşit, cu toţii trecem printr-o perioadă dificilă. Cu toate acestea, la propunerea mea, Consiliul Local a aprobat ca toţi copiii din localitate să primească cadou de Moş Crăciun. Este o datină pe care o respectăm. Am decis să facem acest gest deoarece copiii noştri merită să simtă spiritul Crăciunului prin acest gest simbolic, în această perioadă atipică atât pentru părinţi, cât şi pentru copii. Bucuria lor nu are preţ, iar această bucurie este nelipsită în fiecare an. Este un gest mic, dar contează pentru copii. Vom duce daruri la poarta fiecărui copil. Le doresc tuturor părinţilor şi copiilor sărbători de iarnă cu pace şi linişte”, a spus primarul localităţii Milcoiu.

Crăciunul este o sărbătoare aşteptată mai ales de copii, când colindele, darurile Moşului şi bradul împodobit ar trebui să nu lipsească din nici o casă. Primarul Daniel Muşat va avea grijă ca și nul acesta, ca de fiecare dată, copiii să primească daruri de la Moş Crăciun. Va străbate comuna de la un capăt la altul oferind celor mici darurile aşteptate.  

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *