USR PLUS Vâlcea face campanie pro-Gutău încercând să atace tabăra liberală din Râmnicu Vâlcea

Membrii USR PLUS Vâlcea s-au declarat nemulțumiți cu privire la felul în care consilierii PNL din Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea s-au comportat la ultima ședință. Anume, consilierii liberali și-au argumentat punctul de vedere în legătură cu faptul că nu li s-a luat în seamă noul regulament de parcări care ar elimina cu totul taxarea și apoi au părăsit sala.

Consilierii USR ar fi vrut un schimb de argumente clare care să rezolve problema parcărilor din municipiu. Totuși, ședință de ședință, cei trei consilieri useriști aproape că nu comentează la ordinea de zi sau aduc argumente clare pentru îmbunătățirea traiului din Râmnicu Vâlcea. Și dacă o fac, după aceea se așază și votează ce le propune Mircia Gutău.

Textul de mai jos reprezintă mai mult o campanie pro-Gutău decât un punct de vedere în legătură cu ce s-a întâmplat la ultima ședință. Probabil consilierii USR ar trebui să ia lecții de la alți membri din USR PLUS în legătură cu ce parte trebuie susținută, căci de data aceasta au făcut o gafă care reprezintă mai mult ceea ce nu ar trebui să facă orice grup USR, adică de a susține proiectele lui Mircia Gutău.

Astăzi, în ședința Consiliului Local Râmnicu Vâlcea, consilierii USR au votat pentru revocarea hotărârii privind plata parcărilor publice în oraș după ora 17:00 până la ora 20:00 și în weekend. Am susținut propunerea de suplimentare a ordinii de zi cu proiectul de Hotărâre propus de grupul PNL. Din păcate, acesta nu a întrunit elementele de legalitate pentru a fi supus dezbaterii. Nu ar fi prima dată când o propunere venită din partea PNL, respectiv Virgil Pîrvulescu, întrunește doar elemente de voință politică și se trece cu vederea și cu multă neglijență partea de legalitate. În cadrul ședinței am venit cu propuneri de îmbunătățire a situației și o dezbatere reală (nu doar o publicare pe site-ul primăriei) pentru modificarea Regulamentului parcărilor publice. Consilierii PNL au dat dovadă de ipocrizie politică și au plecat din sală, refuzând atât votul, cât și dezbaterea cu argumente. Pentru că ipocrizie este atunci când afirmi că ești alături de societatea civilă și îți pasă de râmniceni, dar în momentul în care îi poți ajuta concret, cu un vot sau cu propuneri fundamentate, alegi să părăsești ședința consiliului local. Trebuie să menționăm și faptul că, probabil luând exemplul viceprimarului Virgil Pîrvulescu, care nu trece pe la birou, consilierii PNL, în mod constant, nu se prezintă nici la ședințele comisiilor de specialitate. Râmnicenii ne-au ales pentru a schimba în bine viața comunității și nu pentru a face paradă cu false acțiuni și cu declarații fără fond.” a declarat USR PLUS Vâlcea pe pagina oficială de Facebook.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *