Victorie mare pentru Vâlcea

În cel mai spectaculos meci al sezonului, SCM Râmnicu Vâlcea s-a impus joi în disputa cu Gloria Buzău, scor 28-27 și a reintrat în lupta pentru titlu.

Vâlcea a intrat bine în meci, a condus cu 3-1, dar Buzăul a revenit rapid și a trecut în avantaj în minutul 6. Profitând de erorile Vâlcii, Buzăul s-a desprins la 17-13 în minutul 29. Oaspetele au intrat cu două goluri avans la pauză, 17-15, în urma unei prime reprize în care Marta Batinovic a apărat excelent, iar Bianca Harabagiu a fost de neoprit. Cu Liscevic la timonă și cu Lupei în mare formă, Vâlcea a făcut o repriză secundă mai bună, a egalat la 23 în minutul 48 . După 30 de minute în care Gloria a condus, Vâlcea a luat din nou conducerea în minutul 54: 25-24.

S-a intrat în ultimul minut la egalitate, 27-27, SCM a avut atacul, a intrat în amenințare de joc pasiv, iar Bent Dahl a cerut inspirat time-out. Liscevic și-a arătat din nou clasa și a marcat, după care Buzăul n-a izbutit să puncteze la ultimul atac.

Vâlcea a obținut o victorie foarte importantă și a reintrat cu șanse bune în lupta pentru titlu, după ce CSM București a învins pe Rapid.

Junioara Corina Lupei a făcut cel mai bun meci din carieră, marcând 6 goluri. ”Este o victorie meritată și ne bucurăm că am revenit, ne ridică mult moralul această victorie” a spus Corina Lupei.

SCM RÂMNICU VÂLCEA – SCM GLORIA BUZĂU 28-27 (15-17) 

Arbitri: Theodor Șerbu / Andrei Vasilescu

Vâlcea: Roch (9 interv.), Hosu (3 interv.) – Liscevic 6, Lupei 5, Nikolic 5, Elghaoui 3, Gorshenina 3, Bucur 3, Glibko 2, Gonzalez 1, Klikovac, Dache, Dăscălete, Stamin. Antrenor: Bent Dahl.

Buzău: Batinovic (18 interv.), Mîrcă Olariu – Simion 9, Harabagiu 7, Czeczi 4, Zamfirescu 2, Petrovic 2, Subțirică-Iovănescu 1, Stoleru 1, Shteriova 1. Antrenor: Adrian Chiruț.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *