În atenția cetățenilor din comuna Nicolae Bălcescu, anunț referitor la demararea campaniei de curățenie de primăvară

După mai multe acțiuni similare şi în anii precedenţi, inițiate de primarul  Landor Moșteanu, care au avut un real succes, la Nicolae  Bălcescu se reeditează acțiunea “Respect pentru natură”

Astfel, duminică, 20 martie 2022, la Nicolae Bălcescu, primarul Landor Moşteanu dă startul unei noi campanii de curăţenie de primăvară, ocazie cu care va fi declanşată o amplă acţiune de salubrizare a domeniului public şi privat, în toată localitatea.

Vor fi strânse gunoaiele adunate pe marginea drumurilor, iar zonele care sunt transformate în adevărate gropi de gunoi vot fi salubrizate.

„Respect pentru natură” este o acţiune de curăţenie generală care se va desfăşura la Nicolae Bălcescu, prin care se doreşte implicarea a cât mai multor cetăţeni, care să arate că vor să facă ceva prin care înfrumuseţează comuna.

Respect pentru natură Nicolae Bălcescu

Stimați concetățeni,

 „”Vă invităm să participați împreună cu noi la o acțiune de curățare  a spațiilor publice pe care toți le folosim. În ziua de 20 martie 2022, luați-vă copiii, prietenii, vecinii și veniți să redăm naturii o parte din respectul pe care îl merită, iar nouă tuturor să ne facem bucuria traiului într-un mediu curat. Ne vom organiza în așa fel încât să curățăm malurile Topologului, marginile drumurilor și pădurilor, dar mai ales punctele unde sătenii obișnuiesc să-și arunce gunoiul. Unde-s mulți, puterea crește!”, afirmă primarul localităţii Nicolae Bălcescu, Landor Moşteanu.

Programul acțiunii de ecologizare:

9:00 – 9:30 –  Adunarea participanților în punctele de plecare.

Distribuirea materialelor de curățenie și protecție (mănuși latex, saci pentru gunoi, etc.) și a celor promoționale.

9:30 – 11:30 –  Activitatea de curățenie. Vom colecta TOATE gunoaiele din plastic (pungi, cutii, sticle, ambalaje, etc.), sticlă, metal, hârtie din sectorul de activitate propriu. Grupele stabilite vor vărui arborii de pe marginea șoselei.

11:30 – 12:30 – Sacii cu deșeuri vor fi preluați de mașinile de salubrizare. Încheierea acțiunii.

Informații detaliate găsiți la persoanele din afișul de mai jos!

Mulțumim frumos tuturor participanților și sperăm să ne strângem măcar la fel de mulți precum în anii anteriori!

Colaboratori:

Primăria Comunei Nicolae Bălcescu

Cu apele curate

Lidl Romania

Mai Mult Verde

La fel ca și în anii trecuți, la această acţiune de salubrizare organizată de Primăria Comunei Nicolae Bălcescu, sunt aşteptaţi  peste 200 de voluntari.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *