Remiză avantajoasă pentru Dăești

Viitorul Dăești și CSM Alexandria au remizat sâmbătă, la Fedeleșoiu, scor 0-0, în ultima etapă a sezonului regular.

Două din echipele deja calificate în play-off, Dăești și Alexandria s-au confruntat sâmbătă, la Fedeleșoiu, într-un duel important. Alexandria s-a apropiat la doar șase puncte de Dăești și amenință primele două poziții, care merg la ”barajele” de promovare.

Echipa lui Adi Popa s-a prezentat la acest meci fără Costea, Ceapă, Iordache și Precup, care au fost indisponibili.

CSM Alexandria a avut ocaziile clare în prima repriză. În minutul 32, fostul atacant de la CSM Rm. Vâlcea, Cosmin Neagu a șutat peste poartă din 10 metri. Apoi, în minutul 36, masivul brazilian Gledvisson s-a descotorosit de fundașii vâlceni, a scăpat singur spre poartă, dar a tras pe lângă. Dăeștiul a avut singura șansă de gol a meciului în minutul 38, după un corner, Cr. Munteanu a reluat cu capul dar portarul Alexandriei a salvat de sub bară. Pe final de repriză, tot oaspeții au fost aproape de gol, Neagu a tras din 6 metri și Lungu a salvat.

După pauză, ocaziile s-au împuținat, niciuna dintre echipe nedorind să riște. Alexandria a mai fost periculoasă în minutul 72, după o combinație frumoasă în careu, brazilianul Paulinho a rămas singur cu Lungu, dar a tras pe lângă.

 S-a terminat 0-0, un rezultat care nu este unul negativ pentru Viitorul. Dăeștiul a terminat sezonul regular cu 6 puncte avans față de Alexandria, iar sâmbăta aceasta se înfruntă din nou, în prima etapă din play-off.

Primele patru clasate din sezonul regular au intrat în play-off cu punctele acumulate. În play-off, fiecare echipă mai joacă 9 meciuri, în sistem tur-retur-tur. Primele două clasate din play-off se califică la ”barajele” de promovare.

Viitorul: Lungu – Samson, Pîrvulescu, Cr. Munteanu, Grosu (Cioablă 68) – Ov. Popescu (Thiago Garcia 83), Pîrvu – Vasile, Mitru (Călin 46), Fierbințeanu (Șerban 46) – Ad.Popa.

Foto: Daesti-Alexandria

Rezultate ultima etapă sezon regular:

Sporting Roșiori – Flacăra Horezu  2-2

Universitatea II Craiova – CSM Slatina 0-0

Vedița Colonești – Minerul Costești  0-0

Viitorul Dăești – CSM Alexandria  0-0

Petrolul Potcoava – ACSO Filiași  0-2

Clasament start play-off:

1. CSM Slatina                18   12      5        1        40-9                       41

2. Viitorul Dăeşti          18   12      3        3        30-14                       39

3. CSM Alexandria      18   10      3        5        27-17                       33

4.  Vediţa Coloneşti      18   8        4        6        23-23                   28

Program etapa 1, 2 aprilie:

CSM Slatina – Vedița Colonești

Viitorul Dăești – CSM Alexandria

Adrian Popa avertizează: ”Fiecare punct va fi important!”

Antrenorul-jucător de la Viitorul Dăești, Adrian Popa spune că fiecare meci din play-off-ul Seriei 6 va fi foarte dificil.  ”A fost un duel cu o contracandidată la primele două locuri, un joc greu, am reușit să închidem bine în faza defensivă, dar am suferit puțin în faza ofensivă. Orice punct este luat, culegem ce se poate obține din fiecare meci,  ca la finalul play-off-ului să fim pe unul din primele două locuri. Ne așteaptă nouă jocuri foarte dificile în play-off, fiecare punct va fi important,  sunt doar jocuri grele” a spus Adi Popa.

Tânărul antrenor de la Dăești speră ca echipa sa să își ia revanșa în următorul joc cu Alexandria. ”Începem play-off-ul tot cu un joc acasă cu Alexandria. Sperăm să fie un joc bun să luăm cele trei puncte”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *