Lider AUR Vâlcea: Există o deschidere spre o colaborare cu Mircia Gutău

Liderul AUR Vâlcea, Gheorghe Rădescu, spune că acesta și președintele George Simion au discutat deja cu Mircia Gutău despre o posibilă colaborare pe viitor.

Cât despre domnul Gutău pot să vă spun că am fost împreună cu președintele George Simion, cu mine și cu domnul deputat Ringo Dămureanu la dânsul și am înțeles că există o deschidere spre o colaborare.” ne-a declarat coordonatorul AUR al județului Vâlcea, Gheorghe Rădescu.

De asemenea, liderul AUR mai spune că nici nu se gândește la o colaborare cu Virgil Pîrvulescu sau Andrei Gheorghiu deoarece ambii membri nu ar mai rămâne mult timp în peisajul politic-administrativ.

O colaborare cu domnul Pîrvulescu nu trebuie luată în calcul în momentul de față, întrucât are o hotărâre la Înalta Curte care va rămâne definitivă, adică nu punem în discuție. Domnia sa știe ce a făcut, își duce singur crucea în spate. Eu vă spun că din punct de vedere juridic Înalta Curte nu va modifica fondul.

Despre Andrei Gheorghiu, pot spune că trebuie doar să se gândească dacă mai mare șanse ca partid să rămână întrucât căderea USR este una vizibilă în Vâlcea, a scăzut sub 5%. ” a mai adăugat coordonatorul AUR al județului Vâlcea, Gheorghe Rădescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *