Dăeștiul pierde pe final la Slatina

Viitorul Dăești a pierdut pe final la Slatina, 1-2 cu CSM și simte în ceafă răsuflarea Alexandriei.

În a doua etapă de play-off, Viitorul a mers vineri pe terenul liderului CSM Slatina, unde a suferit al treilea eșec din tot atâtea partide directe din acest sezon. Nu au putut evolua, fiind accidentați, Iordache, Ceapă, Precup, Costea și Mocioacă.

 Slătinenii au trecut pe lângă gol în minutul 15, când Doman  încearcă un lob peste portar, ieşit dintre buturi, însă balonul trece peste transversală. Tot Doman deschide scorul în minutul 20, cu un şut din întoarcere, din marginea careului. CSM Slatina ar fi putut majora câteva minute mai târziu, pe un contraatac, patru contra doi, dar Doman trimite peste poartă. Vâlcenii restabilesc egalitatea în minutul 41, prin Florin Cioablă, care reia în poartă, la colţul scurt, un balon scos în lateral de goalkeeper-ul slătinean, după un şut puternic din interiorul careului.

După ieşirea de la vestiare, CSM Slatina are o primă mare ocazie în minutul 55, însă portarul Păușescu se opune şuturilor lui Dorin Toma şi Doman. În minutul 89,  gazdele beneficiază de o lovitură liberă de la 23 de metri, iar fundaşul central Marian Manea se desprinde de marcaj și înscrie cu capul. Slatina câștigă astfel cu 2-1 și face un pas mare spre locurile de baraj.

Dăeștiul rămâne fără victorie în acest an, în care a disputat trei jocuri de sezon regular și două de play-off. Echipa pregătită de Adi Popa are un recul evident față de toamnă, dar rămâne pe locul 2, care duce la jocurile de baraj. CSM Alexandria a recuperat mult din ecart și a ajuns la trei puncte în spatele Dăeștiului, amenințând serios locul de baraj.

Viitorul: Păușescu – Samson, Pîrvulescu, Cr. Munteanu, Șerban – Ov.Popescu, Pîrvu – Vasile, Călin, Ad. Popa – Cioablă. Au mai jucat: Garcia, Grosu, Fierbințeanu.

Adi Popa: ”Sperăm să ne menținem locul 2”

Antrenorul-jucător Adrian Popa speră ca echipa sa să își păstreze locul 2 la finalul play-off-ului, după ce Alexandria s-a apropiat amenințător, la doar trei puncte.  ”A fost un joc frumos, echipa a muncit mult, dar am luat gol pe final, era important sa scoatem un egal, Slatina este o echipă foarte bună și bine așezată pe teren. Mai echitabil cred că era un egal, dar învățăm din greșeli, mergem înainte, mai avem 7 jocuri. Sperăm ca la finalul play-off-ului să fim pe locul 2, Alexandria s-a întărit mult și are o echipă foarte bună. Ne luptăm pentru fiecare punct, pentru județul Vâlcea, dăm totul la fiecare meci, asta este filosofia noastră. Avem foarte mulți accidentați, nu am avut multe soluții, dar am făcut un meci bun, păcat că am pierdut” a spus Adrian Popa.

Rezultate play-off, etapa 2 :

CSM Slatina – Viitorul Dăești  2-1

Vedița Colonești – CSM Alexandria  0-3

Clasament  play-off:

1. CSM Slatina                    20   14      5        1        44-11          47

2. Viitorul Dăeşti          20      12      4           4    32-17           40

3. CSM Alexandria             20   11 4      5        31-18           37

4.  Vediţa Coloneşti           19   8        4        7        24-25            28

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *